REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: gm9400vcı acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 gm9400vcı acil yardım

ustalar cihazım takılma yapmaya başladı sorun ne olabilir bu arada cihazda 10 04 2007 tarihli yazılım mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar cihazım takılma yapmaya başladı sorun ne olabilir bu arada cihazda 10 04 2007 tarihli yazılım mevcut
    Ne gibi takılmalar başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumanda işlemiyor gibi sanki kumandanın pilleri zayıflamışta kumanda edmiyor gibi yeni pil aldım ama nafile d smart la alakalı olabilirmi yine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kumanda işlemiyor gibi sanki kumandanın pilleri zayıflamışta kumanda edmiyor gibi yeni pil aldım ama nafile d smart la alakalı olabilirmi yine
    Arkadaşım olabilir siz tekrar bir yazılım yukleyin isterseniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükledim ama nafile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükledim ama nafile
    Bende 9400 cihaz yok deneme fırsatım olmadı diger arkadaşlarda sorun yok ise sizin cihazda sorun olabilir. Yada emusuz bir original yazılım deneyin isterseniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam birde öyle deneyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükledim ama nafile
    Ben 9400 vcı kullanıyorum 10.04.07 yazılımından sonra böyle bir sorunla karşılaşmadım.Bu yazılımdan önce böyle bir sorun vardı ,o zamanda bu kanallara ait frekansları komple silmiştim ve sorun çözülmüştü.
    Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanalı izlerken kesik kesik izliyorsanız tuner arızalı olabilir.teknik servise götürün.tuneri baktırın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım.
    Senin cihazda hiç bir şey yok. Kesik kesik gösteren kanalların Tp lerin frekanslarını 2 sayı yükselt o kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri