Almira Otel'de gerçekleþtirilen Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Toplantýsý'nda Baþkan Levent Kýzýl, mali, sportif ve idari çalýþmalarý hakkýnda divan kurulu üyelerine bilgi verdi.

Son dönemde yaþanan olaylar nedeniyle ruh saðlýðýnýn bozulduðunu, büyüklerini ve küçüklerini kýrdýðýný belirten Kýzýl, bu nedenle kongre kararý aldýðýný söyledi.

Þahsýna küfür edilmesini kabullenemediðini ifade eden Kýzýl, "Saðduyulu Bursasporlular'ýn tepki vermemesine kýrýldým. Fenerbahçe maçýnda tarafýma aðýr küfürler edildi. Kapalý ve VIP tribününden de destekleyenler oldu. O gün istifamý vermek istedim. Ancak Bursaspor'u yarý yolda býrakmak istemedim. Sorumluluðumu bilen bir insaným. Kayserispor maçýndan sonra yapýlan tezahüratlar nedeniyle soyunma odasýnda aðlayan oyuncularýmýz vardý. Beþiktaþ Kulübü Baþkaný ile olan 30 yýllýk dostluðum, verdiðim beyanatlarla sýkýntýya girdi. 2 sene içerisinde 68 maça gittim. Sadece 1 tane kupa maçýna gidemedim. Ailemden, özel iþlerimden fedakarlýk ettim.
Yönetim kurulumdaki arkadaþlarým ile Bursaspor'un önünü açmak için böyle bir karar aldýk. Biz sezon sonuna kadar görevimizin baþýndayýz. Antrenörlerimiz, futbolcu izlemelerini devam ettirmektedirler. Yeni seçilecek olan yönetime Bursaspor için her zaman paylaþýmlarda bulunmaya hazýrým. Ruh saðlýðým yaþanan olaylardan sonra bozuldu" diye konuþtu.