Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: 3. Lig'de büyük kapýþma!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3. Lig'de büyük kapýþma!

3. Lig'de büyük kapýþma!

Üçüncü Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden ve geçmiþ yýllarda Türkiye'yi UEFA Kupasý'nda temsil etme baþarýsý gösteren Adanaspor, mazideki parlak günlerine dönme, Mersin Büyükþehir Belediyesi ise bir ilki gerçekleþtirme peþinde

Gruptaki son maçta hafta sonu Mersin'de karþýlaþacak lig ikincisi Adanaspor'a beraberlik yeterken, Mersin ekibinin mutlu son için kazanmaktan baþka çaresi bulunmuyor.

Adanaspor Baþkan Yardýmcýsý ve Basýn Sözcüsü Bülent Uzel, yaptýðý açýklamada, Adanaspor'un büyük bir camia olduðunu ve Türkiye'yi geçmiþ yýllarda UEFA Kupasý'nda temsil ettiðini söyledi.

Bazý talihsizlikler nedeniyle turuncu beyazlý ekibin Üçüncü Futbol Ligi'nde mücadele etmek durumunda kaldýðýný belirten Uzel, ''Sezon baþýnda baþkanýmýz Bayram Akgül, amatör kümeye düþmekte olan Adanaspor'a sahip çýkarak bugünlere gelindi'' dedi.

Uzel, tek arzularýnýn hafta sonu Mersin'de Büyükþehir Belediyesi ile yapacaklarý zorlu maçtan istedikleri skoru alarak Lig B'ye yükselmek olduðunu ifade ederek, þunlarý kaydetti:
    ''Bunun için kulüp, yönetim ve taraftarlar olarak kenetlenmiþ durumdayýz. Zorlu deplasmanda bize beraberlik yetiyor. Ancak, biz sahaya galibiyet için çýkacaðýz. Bunu da baþaracaðýmýza inanýyorum. Yönetim olarak Adanaspor'u yeniden parlak ve þaþalý günlerine döndüreceðiz. Tüm çalýþmalarýmýz bu yönde. Adanaspor, inþallah kýsa sürede hak ettiði yerlere gelecek.''

Uzel, taraftarlarý Mersin Büyükþehir Belediyesi maçýna davet ederek, takýma sahip çýkmalarýný istedi.

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ CEPHESÝ
    Mersin Büyükþehir Belediyespor Baþkaný Vedat Kaplan ise 3 yýldýr Üçüncü Futbol Ligi'nde mücadele ettiklerini ve bu sezon baþarýlý bir yýl geçirdiklerini belirterek, hedeflerinin Lig B'ye yükselerek bir ilki gerçekleþtirmek olduðunu söyledi.

Heyecanla maç gününü beklediklerini anlatan Kaplan, ''Bunun için güçlü rakibimiz Adanaspor'u yenmemiz gerekiyor. Sahamýzda yapacaðýmýz maçtan galibiyetle ayrýlacaðýmýza inanýyorum. Alacaðýmýz galibiyetle yükseleceðimiz Lig B'yi, bizi maddi ve manevi yönden her zaman destekleyen fahri baþkanýmýz Büyükþehir Belediye Baþkaný Macit Özcan'a hediye etmek istiyoruz'' dedi.

Teknik direktör Muzaffer Tozlu ise ligde oynadýklarý güzel futbol ve aldýklarý baþarýlý sonuçlarla Lig B'ye çýkmayý hak ettiklerini, bunun için son 90 dakika kaldýðýný ifade ederek, þunlarý söyledi:
    ''Umutlarýmýzý koruyoruz. Sezon baþýnda hedefimizi koymuþtuk. Adanaspor maçý ligin son maçý. Bu maçý kazanmak istiyoruz. Çok iyi çalýþtýk, kazanma arzumuz had safhada. Zaten baþka alternatifimiz yok. Ýnanýyorum ki, son gülen Mersin Büyükþehir Belediyesi olur. Teknik heyet, yönetim ve futbolcular olarak kenetlendik. Taraftarlarýn da bu yolda bizleri yalnýz býrakmamasýný istiyoruz.''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adanasporumuza 2. lig yolunda başarılar diliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri