Beþiktaþ'ýn Brezilyalý futbolcusu Jose Kleberson Pereira, siyah-beyazlý ekipte bulunmaktan mutluluk duyduðunu, Ýstanbul'u ve Beþiktaþ'ý çok sevdiðini söyledi.
Yavru Kartal dergisinin Ocak sayýsýnda, Fun Club üyeleri Tuðçe Yýlmaz ve Furkan Can Dilbaz ile söyleþen Kleberson, futbol oynamaya 7-8 yaþlarýnda baþladýðýný, küçükken Pele'yi, bugünse Zico ve Ronaldo'yu örnek aldýðýný belirtti.
Siyah-beyazlý takýmdaki oyuncularla iyi anlaþtýðýný ve hepsini cana yakýn bulduðunu ifade eden Kleberson, Türkiye'nin güzel bir ülke olduðunu, Ýstanbul'u ve kulübünü de çok sevdiðini kaydetti. Brezilyalý oyuncu duygularýný, “Burada olduðum için gerçekten çok mutluyum. Ýstanbul'u ve kulübümü çok seviyorum. Buraya alýþtým. Sanýrým bir tek trafiðe alýþamayacaðým” þeklinde açýkladý.
Sahaya çýktýðýnda duygulandýðýný, taraftarýn desteðinin tüylerini diken diken ettiðini anlatan Kleberson, eþi ve oðlunun maçlarý izlemesinin de motivasyonunu artýrdýðýný bildirdi.
Sambayý çok sevdiðini de anlatan Brezilyalý oyuncu, “Samba, benim kalbimde olan bir müzik. Futbolcu olmasaydým sambacý olurdum” diyerek, bu müziðe tutkusunu dile getirdi.
Alýntý hurriyet.com.tr

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri