![]()
Ç.Rizespor rahat nefes aldı
Ç.Rizespor Basın Sözcüsü Orhan İstif, çok zorlu bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Rahat kazanabileceğimiz maçı bir ara sıkıntıya soktuk. Ama sonuçta galip geldik. Ankaragücü ile ikili averajımızı da lehimize çevirdik. Rakiplerimiz de puan aldı. Artık biz önümüzdeki hafta Erciyesspor ile hayati önem taşıyan bir maça çıkacağız. Hedefimiz bu maçı da kazanıp ligde kalmayı büyük oranda garantilemektir." dedi.
Altan' ın durumu iyi
Ankaragücü maçının 26. dakikasında takımın 2. golünü attıktan 6 dakika sonra sakatlanarak oyundan çıkan kaptan Altan' ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Altan son haftalarda zorlu maçlara çıktıklarını belirterek, "Puan kaybına tahammülümüz yok. Kendi sahamızda çok maç kaybetmiştik. Bu maçı da hak ederek kazandık. Çok gol pozisyonuna girdik. Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı sürdürüp yolumuza devam edeceğiz. İnşallah ligi de kümede kalarak tamamlayacağız" dedi. Ankaragücü karşılaşması sırasında alt adalesinde bir batma olduğunu ifade eden Altan, "Onun için oyundan hemen çıkmam gerekiyordu. Bu tip sakatlıkları geçmişte de yaşadım. Onun için üzerine gitseydim daha kötü olacaktı. Sakatlığımın ilerlememesi bakımından oyundan çıkmam iyi oldu" dedi.
Attığı iki golle galibiyetin mimarı olan Zafer Biryol ise, "Çok zor bir maç oldu. Ankaragücü çok iyi oynadı. Oyunun kontrolü onlardaydı ama biz de net pozisyonları harcadık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Attığım iki gol de beni çok mutlu etti. Bu takım kesinlikle ligde kalmayı hak ediyor. Bunu da başaracağız" diye konuştu.
Yer imleri