Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sigara Kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
488. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

247 50.61%
  • Hayır

241 49.39%
Sayfa 22/28 İlkİlk ... 1213141516171819202122232425262728 SonSon
276 sonuçtan 211 ile 220 arası

Konu: Sigara Kullanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yazık ki kullanıyorum Türkiye'de yaşıyoruz sorunlar bitmiyorki, biri biterken, diğeri başlıyor Birşeyin farkına vardım en çok haberleri seyrederken içiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkmaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne yazık ki kullanıyorum Türkiye'de yaşıyoruz sorunlar bitmiyorki, biri biterken, diğeri başlıyor Birşeyin farkına vardım en çok haberleri seyrederken içiyorum.
    Aslında su soruyu kendinize sormanız lazım neden sigara içiyorum bunun amacı ve sonucu nedir.? en kötü anda sigar yakmak . en sevinçli anda sigara yakmak bir işi bitirdiginde sigara yakmak vs vs bunların nedenlerini çözdügümüz zaman sigara artık yok olur bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında su soruyu kendinize sormanız lazım neden sigara içiyorum bunun amacı ve sonucu nedir.? en kötü anda sigar yakmak . en sevinçli anda sigara yakmak bir işi bitirdiginde sigara yakmak vs vs bunların nedenlerini çözdügümüz zaman sigara artık yok olur bence
    :45:

içmemek en güzeli sağlık içinde iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sigara kullanıyorum bıraksam iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır 12 sene önce bıraktım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaklaşık 40 yıl içtim kalp damarlarımdan üçü gitti.kolum bacagım göğsüm karayolları harıtası devlet sınırları gıbı.amaliyata girdiğim gece son sigaramı içtim şimdi içmiyorum. anlayacagınız ben kırk yıllık bir APTALIM.Benim gibilere tavsiye ederim zira iyi züğürt tesellisi oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmak51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaklaşık 40 yıl içtim kalp damarlarımdan üçü gitti.kolum bacagım göğsüm karayolları harıtası devlet sınırları gıbı.amaliyata girdiğim gece son sigaramı içtim şimdi içmiyorum. anlayacagınız ben kırk yıllık bir APTALIM.Benim gibilere tavsiye ederim zira iyi züğürt tesellisi oluyor
    Aslında içenlere ibretlik bir durum.sağlığımızı felç ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır içmiyorum hiç içmedim
    içenlere tavsiyedir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende içmiyorum içenlere yardım olsun diye. Bir düşünün bende içersem o zavallılar ne yapacak onlara kalmaz yoksa içmem ama içerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet içiyorum ama her nefesinde birgün bırakacam diyorum...

Sayfa 22/28 İlkİlk ... 1213141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri