25 sene devamlı içtikten sonra birazda çevremin etkisiyle 6 ay önce bıraktım.bazen rüyalarımda bile sigara içtim ama gerçekte içmedim.inşallah bidahada başlamam.ALLAH içen arkadaşların hepsinin rızkını sigaradan kessin.bırakmak isteyen arkadaşlara bir çağrım var:laf olsun diye bırakıyorum diye teşebbüste bulunmayın.önce kendinizi iyicene şartlayın,sonra harekete geçin.unutmayın isteyen herkes başarır.sevgilerimle.

Teşekkur:

.Ben içiyorum iki üç defa bıraktım tekrar başladım pişman değilim.sigaramla mutluyum kimseye tavsiye etmiyorum yalnız ben içeyim istiyorum.tütün üreticilerini yalnız bırakamam valla.ben sigaradan ölebilirim ama sigara sayesinde (üretiminden satışına kadar) hayatını kazanan milyonlarca insan vardır herhalde dünyada.sigara insanlıkla var olmuş bişey.akciğer uzmanı profesör içiyorsa bu sigara içilmeye devam edecektir.hangi şekilde yorumlarsanız yorumlayın!sigara insanı yatıştıran bişeydir.insanların saldırdığı sarıldığı yada sığındığı bişeydir.sigarayı savunmuyorum keşke hiç icat edilmeseydi..bizde bu ankete katılmasaydık elbette daha iyi olurdu.herkese sağlıklı günler..

Yer imleri