REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Bu yaz Tatilinize hangi bölgede geçireceksiniz

Katılımcı sayısı
237. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Marmara Bölgesi

27 11.39%
  • Ege Bölgesi

55 23.21%
  • Akdeniz Bölgesi

72 30.38%
  • İç Anadolu Bölgesi

5 2.11%
  • Karadeniz Bölgesi

31 13.08%
  • Doğu Anadolu Bölgesi

1 0.42%
  • Güney Doğu anadolu Bölgesi

5 2.11%
  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

0 0%
  • Yurt Dışı

7 2.95%
  • Tatile Gitmeyecegim

34 14.35%
Sayfa 1/11 12345678910 ... SonSon
108 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu Yaz Tatilinizi hangi bölgede geçireceksiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu Yaz Tatilinizi hangi bölgede geçireceksiniz.

ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ

Supersatforum
    Konu Simba tarafından (13-05-2007 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Batı karadeniz amasra olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kendi tatilimi bartın amasra ve giresun olarak planlıyorum. Dolayısıyla Karadeniz bölgesinde tatilimi geçirecem.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kendi memleketimde geçirecem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bodrum bodrum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karadeniz e gidecegim forumdan ustalarım var onlarıda ziyaret edecegim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 07SARAY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kendi memleketimde geçirecem.
    birkaçgün sonra senin memlekete geleceğim.

Tatil için tercihim ege marmaris fethiye veya didim olabilir. Karadenizi de merak ediyorum doğrusu ama denize girmek kısıntılı olabilir bu çocuklarımın işine gelmez ve apart olup olmadığı konusunda bilgim olmadığı için bilemiyorum.Yoksa yaşadığım yer nedeni ile bana serin tatil beldeleri lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birkaçgün sonra senin memlekete geleceğim.

Tatil için tercihim ege marmaris fethiye veya didim olabilir. Karadenizi de merak ediyorum doğrusu ama denize girmek kısıntılı olabilir bu çocuklarımın işine gelmez ve apart olup olmadığı konusunda bilgim olmadığı için bilemiyorum.Yoksa yaşadığım yer nedeni ile bana serin tatil beldeleri lazım.

karadenizde tuz oranı daha az ve eğerki gerçekten serinlemek istiyorsan karadeniz derim. ama karadenizde çok dikkatli olmak gerekir çünkü karadeniz akdeniz gibi durgun bir deniz değil. Çocuklarını her an gözetlemen gerekir.
    Konu Volkan tarafından (06-05-2007 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki.b.kesir...gönen..kaplıca..diyarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende karadeniz

Sayfa 1/11 12345678910 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri