1990dan 2007 23 şubata kadar içtim ortalama günde 2 paket bazan 3 pakewti buluyordum ama 23 şubat 2007 tarihi dönüm noktası o gün sigarayı bıraktım
Evet
Hayır
1990dan 2007 23 şubata kadar içtim ortalama günde 2 paket bazan 3 pakewti buluyordum ama 23 şubat 2007 tarihi dönüm noktası o gün sigarayı bıraktım
suanda ıcmıyorum bıraktım herkese tavsıye ederım bırakmayı
Malesef içiyorum...bu aralar iyice abarttım olayı...günde iki paketten fazla içiyorum...ama spora başladım...ilk hedef bir pakete indirmek...
hayır kullanmıyorum kimsenin kullanmasınıda istemiyorum çünkü saglımız için hiç iyi bir şey değil sıgara yüzünden amcam genç yaşında öldü lütfen sıgaraya ya hayır beyler
:stop:
ne yazıkki bende içiyorum. bırakmayı istiyorum ama nedense yapamıyorum bir türlü.![]()
bende içiyordum bıraktım birden 5 ay oluyor.çünkü gıdalar ilaçlı hava kirli birde sigara içiyorsan yandın ilrleyen yaşlarda ortaya çıkar,saygılar.
20 yaşından beri içiyorum, kısa kısa 5-6 kez bıraktım.en fazla 9 ay içmedim çok güzel olmuştu, şimdi yine bırakmak istiyorum.inşallah bırakırım.
Çok seyrek,bazan hiç içmiyorum bazanda ayda bir tane içiyorum ama içilmesini kesinlikle tasvip etmiyorum.
hayır kullanmıyorum
hafta da 1 paket alıyorum isterse 1günde bitsin haftada 1 paket.oda sıkıntıdan gerçi faydalı birşey olsa idi.büyükbaş hayvan onu daha tarlada yok ederdi...?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri