REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yolda giderken içi para dolu bir cüzdan bulsan ne yaparsın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance yolda giderken içi para dolu bir cüzdan bulsan ne yaparsın?

:49:

yorumlarınızı bekliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana ait olmayan bişeyin bende olmasına gerek yok..eğer kaybeden şahısla ilgili cüzdanda bilgiler varsa cüzdanı karakola götürüp tutanak tuttururum.....eğer herhangi bir bilgi yoksa cüzdanda elimi sürmeden bırakırım bulduğum yerde.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana ait olmayan bişeyin bende olmasına gerek yok..eğer kaybeden şahısla ilgili cüzdanda bilgiler varsa cüzdanı karakola götürüp tutanak tuttururum.....eğer herhangi bir bilgi yoksa cüzdanda elimi sürmeden bırakırım bulduğum yerde.....
    Bende aynısını yapardım kerizlik olacak belki ama ne olursa olsun birgun benimde başıma gelebilirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim plajda bir cüzdan bulmuş. yanındaki arkadaşı içinde ki 10 ytl ile tost yemiş. adamın kredi kartı ehliyeti kimliği içindeydi ellerinden aldım cüzdanı. içinden kartvizit çıktı oraya telefon ettim adamın numarasını aldım. adamı aradım. adresimi verdim. bu arada elli kontürüm gitti. adam geldi cüzdanını verdim. adi herif bi teşekkür bile etmedi bide 10 ytl mi niye harcamışlar dedi.

bi daha elime cüzdan geçse düşünürüm. ya da çöpe atarım.
    adam zengindi altında lüks bir araba vardı. ne o nede elli kontürün gitmesi bana koydu. ama 10 ytl yüzünden su-i zan altında kaldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cüzdanımda 50 ytl vardı ve kimlik filan vs kaybettiğimi eve gelince anladım ve çok geçmeden bir telefonla cüzdanımı bulduklarını söyleyen birileri beni filan yere çağırdılar tabi gittim cüzdan karıştırılmış paralar hasır altı edilmiş ve biz yerde bulduk dediler sayıca çoktular yoksa teşekkür etmek yerine bir ring müsabakası olurda orada ama 4e karşı bir le savaşmak benim açımdan kötü olurdu o yüzden teşekkürle yetindim ..ama ben bulsam sahibi ile ilgili bir bilgi varsa arar kendisine verirdim çükü hoş bir duygu değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içi dolu bir cüzdan bulsam ,içindeki kimlik bilgilerinden cüzdanın sahibine ulaşmaya çalışırım içinde bilgiler yoksa bile cüzdanı bırakmam .karakol ve ya belediye gibi resmi yerlere teslim ederim.şükürler olsunki kimsenin parasında malında gözüm yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zengin veya fakir olmasna göre değişebilir. ama kesinlikle kimlik,ehliyet,kredi kartı gibi eşyelarını geri veririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar öyle bir durum başıma gelmedi ama gelmiş olsaydı doğru bir karakola görür tutanak la teslim ederdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içine bakarım sayarım para çoksa gider 2 çeyrek altın alırım geri kalanınada mc donaldsta iyice yerim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O günkü pisikolejime bağlı...iyi günümdeysem arar bulur sahibine teslim ederim...yok değilsem gece felekten bir gece yaşarım...sahibinide davet etmeye unutmam bu arada...kendi malın gibi ye iç...afiyet olsun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri