REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SAT-40100FTA-40100SKY 30-04-2007 TPS AUTO yazılımları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SAT-40100FTA-40100SKY 30-04-2007 TPS AUTO yazılımları...

• 40100FTA-30-04-2007
    • 40100SKY-30-04-2007
    • TPS AUTO YAZILIMLARI EKLENMİŞTİR
      • Keyler günlük olarak 10873 V 27500 Frekansı üzerinde 2-3 sn de güncellenmektedir... Kanal üzerine Software Güncelleme mesajı çıkacaktır...
        • TPS auto
        • PG ok
        • TV Cabo ok ( Güncel Keyleri Giriniz )
          • TV Cabo *** Nereye gireceksiniz.
            N 4901 02 XX XX XX XX XX XX XX XX
            N 4901 03 XX XX XX XX XX XX XX XX
        • D+ Ok ( Güncel Keyleri Giriniz )
          • D+ *** Nereye gireceksiniz.
            N 4101 02 XX XX XX XX XX XX XX XX
            N 4101 03 XX XX XX XX XX XX XX XX

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ZaLiM tarafından (02-05-2007 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Zalim...darısı diğer serilerin başına...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık ustam tşklr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerine sağlık @ZALİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zalim arkadaşısımız benim fixlediğim yazılımları nasıl kendi verebiliyor, en azından benim adımı verse memnun olurdum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zalim arkadaşısımız benim fixlediğim yazılımları nasıl kendi verebiliyor, en azından benim adımı verse memnun olurdum..
    Arkadaşım sen goldmaster firmasındamı calısıyorsun ilk zalim hoca bu siteye veriyor sen nereden cıkardın editledigini.Firma vermiştir yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca senin ne ayrıcalıgın var benim Goldmaster 8000 yazılımlarını tum siteler veriyor ben kendi adıma verin diyormuyum.

Kullandıgın marka yumatu o cihaz bölüme git bence:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca senin ne ayrıcalıgın var benim Goldmaster 8000 yazılımlarını tum siteler veriyor ben kendi adıma verin diyormuyum.

Kullandıgın marka yumatu o cihaz bölüme git bence:46:
    Yumatu bölümüne gidiyorum zaten, gitsemde her forumda en azından emeğe saygı ve sevgi var, her tarafta bana teşekkür var bu arada sen konuyu tartıştığım arkadaşın avukatımısın?
    Ben sadece en azından bir teşekkür etse çok iyi olur dedim, piyangodan sen çıktın, sende belki bir takım bir şeyler yapıyorsun emeğinin çalınması zoruna gitmezmi dostum, benim gibi düşünmüyorsan allahın selameti boynuna ve hayırlı geceler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yumatu bölümüne gidiyorum zaten, gitsemde her forumda en azından emeğe saygı ve sevgi var, her tarafta bana teşekkür var bu arada sen konuyu tartıştığım arkadaşın avukatımısın?
    Ben sadece en azından bir teşekkür etse çok iyi olur dedim, piyangodan sen çıktın, sende belki bir takım bir şeyler yapıyorsun emeğinin çalınması zoruna gitmezmi dostum, benim gibi düşünmüyorsan allahın selameti boynuna ve hayırlı geceler..
    Zalim gereken cevapı yarın size verecektir.O bu verdinden kasıt kimse kimseye teşekkur etmez bu sanal alemde birilerinin izinsiz site kopyalaması gibi birşey .Ben zannetmiyorum zalim sizin yazılımları alıp koysun bakalım görecez..Size aitsede ben teşekkur ediyorum oldumu
    Konu Admin tarafından (01-05-2007 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam 9000 serisi yazılımlar ne zaman geliyor,sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri