Ellerine sağlık @ZALİM
Teşekkur: 0
Ellerine sağlık @ZALİM
Zalim arkadaşısımız benim fixlediğim yazılımları nasıl kendi verebiliyor, en azından benim adımı verse memnun olurdum..
Yumatu bölümüne gidiyorum zaten, gitsemde her forumda en azından emeğe saygı ve sevgi var, her tarafta bana teşekkür var bu arada sen konuyu tartıştığım arkadaşın avukatımısın?
Ben sadece en azından bir teşekkür etse çok iyi olur dedim, piyangodan sen çıktın, sende belki bir takım bir şeyler yapıyorsun emeğinin çalınması zoruna gitmezmi dostum, benim gibi düşünmüyorsan allahın selameti boynuna ve hayırlı geceler..
Zalim gereken cevapı yarın size verecektir.O bu verdinden kasıt kimse kimseye teşekkur etmez bu sanal alemde birilerinin izinsiz site kopyalaması gibi birşey .Ben zannetmiyorum zalim sizin yazılımları alıp koysun bakalım görecez..Size aitsede ben teşekkur ediyorum oldumu![]()
Konu Admin tarafından (01-05-2007 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.
Dostum sabah sabah beni güldürdün ya sana helal olsun ben ne diyeyim bu yazılımlar fix yazılım değilki orjinal emu yazılımı + kim bugüne kadar fixlenen yazılımlara ek olarak Constant Control Word menüsü ekleyebilir söyle bakalım eğer sen fixledi isen yazılımın emu bölümüne Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bölümüde eklesene o zaman sana en büyük teşekkürü ben ederim..
Ama biraz bizi eğlendirdin ya sana bu makarandan dolayı teşekkür ederim![]()
Artık bu cevaptan sonrada çıkıp benim editlediğim yazılımı vermiş diyen şaşkınlar konuşamaz...gelsin bari özür dilesin...ama önemli de değil...keyfi bilir...biz bizi biliyoruz...yaptığın açıklama için Teşekkürler Zalim...sevgilerimle...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri