REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: SAT-40100FTA-40100SKY 30-04-2007 TPS AUTO yazılımları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meterden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam 9000 serisi yazılımlar ne zaman geliyor,sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Yakında arkadaşım
    Konu Admin tarafından (01-05-2007 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeği gecenlere Teşekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yumatu bölümüne gidiyorum zaten, gitsemde her forumda en azından emeğe saygı ve sevgi var, her tarafta bana teşekkür var bu arada sen konuyu tartıştığım arkadaşın avukatımısın?
    Ben sadece en azından bir teşekkür etse çok iyi olur dedim, piyangodan sen çıktın, sende belki bir takım bir şeyler yapıyorsun emeğinin çalınması zoruna gitmezmi dostum, benim gibi düşünmüyorsan allahın selameti boynuna ve hayırlı geceler..
    Piyangodan çıkan asıl sensin...çıkmış ben editledim diyorsun...Zalim editli yazılımları vermiyor...hevesin kursağında kalmasın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zalim arkadaşısımız benim fixlediğim yazılımları nasıl kendi verebiliyor, en azından benim adımı verse memnun olurdum..
    Dostum sabah sabah beni güldürdün ya sana helal olsun ben ne diyeyim bu yazılımlar fix yazılım değilki orjinal emu yazılımı + kim bugüne kadar fixlenen yazılımlara ek olarak Constant Control Word menüsü ekleyebilir söyle bakalım eğer sen fixledi isen yazılımın emu bölümüne Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bölümüde eklesene o zaman sana en büyük teşekkürü ben ederim..
    Ama biraz bizi eğlendirdin ya sana bu makarandan dolayı teşekkür ederim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostum sabah sabah beni güldürdün ya sana helal olsun ben ne diyeyim bu yazılımlar fix yazılım değilki orjinal emu yazılımı + kim bugüne kadar fixlenen yazılımlara ek olarak Constant Control Word menüsü ekleyebilir söyle bakalım eğer sen fixledi isen yazılımın emu bölümüne Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bölümüde eklesene o zaman sana en büyük teşekkürü ben ederim..
    Artık bu cevaptan sonrada çıkıp benim editlediğim yazılımı vermiş diyen şaşkınlar konuşamaz...gelsin bari özür dilesin...ama önemli de değil...keyfi bilir...biz bizi biliyoruz...yaptığın açıklama için Teşekkürler Zalim...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dun gece ben şaşırmadım zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence hiçde komik değil, hırsızlık yapma, ben başka bir şey demiyorum. Bu yazılımı ben editledim diyen varsa ben bu mesleği bırakacam, sana taraf çıkanlar olmuş, ben bu forumu bırakmadım, bıraktırdılar, bazı zihniyetler... pişmanmıyım? Ktiyen... Değilim. Bu arada doğrudur, suçlu benim..

Gerçi bu arada, burada gruplaşma olduğu için her an banlanabilirim
    Konu Simba tarafından (03-05-2007 Saat 07:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçi bu arada, burada gruplaşma olduğu için her an banlanabilirim
    Banlandınız zaten sen şöyle 1 ay falan dinlen :45: Hayır zorla kaşınıyorsunuz

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri