REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: adsl 4 g kotayı ikiye bölmeyi nasıl yaparım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart adsl 4 g kotayı ikiye bölmeyi nasıl yaparım

arkadaşlar 4 g adsl üyesiyim iki arkadaş kulanıyoruz interneti 2 bilgisayarda ben bunu 2g arkadaşa 2 g bana olacak şekilde bir programla bölme inkanım varmı yani 2 g o kullandıgı zaman internete giremesin 2 g ben gectigim zaman ben internete giremeyim modemim creativedsl router8015u-t1 ve 16 port10/100mbps Fast eternet ES-3116RE SWİTCH kullanıyorum ben bu mazemelerle nasıl hallederim bu işi lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı metal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 4 g adsl üyesiyim iki arkadaş kulanıyoruz interneti 2 bilgisayarda ben bunu 2g arkadaşa 2 g bana olacak şekilde bir programla bölme inkanım varmı yani 2 g o kullandıgı zaman internete giremesin 2 g ben gectigim zaman ben internete giremeyim modemim creativedsl router8015u-t1 ve 16 port10/100mbps Fast eternet ES-3116RE SWİTCH kullanıyorum ben bu mazemelerle nasıl hallederim bu işi lütfen yardım
    du meter programı kurun o programın ayarlar(options) alert and reports kısmında
    bir yer var.oaraya mb veya gb sinsinden yazabilirsiniz.o gb ya ulaştığınızda uyarı verir.

sanırım açıklayıcı olmuşumdur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri