REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu fenerbahçe şampiyon olamaz!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu fenerbahçe şampiyon olamaz!!!!

yeter yaaaa
    kaç aylardır nedir bu takımdan çektiğimiz
    ben fenerbahçali olarak artık tahammülüm kalmadı ben bu takıma ancak yuhhhh derim milyon dolarlık takımın düştüğü hale bakın artık ötesi yok bu takımla buraya kadar zico denilen adam gitmeden bu takım şampiyon olamaz!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şiddetli gördüm seni
    bu kadar celallenme dostum olabilir top yuvarlaktır unutma
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede olamaz. Adamlar birbirine pas atmıyorki nasıl olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmasın zaten her sene aynı muhabbet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rakip 12 kişi olduğu sürece bu ligden hiçbir şey olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla fenerbahçe kulübü ve fenerbahçeli fanatikler ona buna suç atmayı bırakıp kendi içlerindeki problemleri çözmeye uğraşsalardı ve ligin 20. haftası civarında zicoya görevden el çektirselerdi fener yine açık ara şampiyon olurdu....unutulmasınki fener bu yozlaşmış federasyon ve yeteneksiz hakemlerle 2 kere üst üste şampiyon oldu....ancak yeteneksizlik ve beceriksizlik senin aleyhine döndüğü zaman bağırmak ilkeli olmaktan uzak,şark kurnazı insanların göstereceği tepkidir....ama şark kurnazlığı sökmezzz....geçmişte beşiktaşta yaptı aynı şeyi dibe battı....galatasarayda yaptı karaya oturdu....bu senede fener duvara çarptı....fener kendi hocasını kovacaktı zamanında.....başka türlü yerlerde çözüm aramayınız....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakemlere suç atmakla çözülmez top oynamak gerekiyor.geçen sene galatasaraya daha fazlası oldu ama şampiyon oldu.ruh iş birazda bu iş istemek lazım.fenerbahce son günlerde iyice dibe vurdu maç sırasında kamera kabloları kesmeler,stad otoparkında kavgalar,yok ligden cekılırz vs..o kadar kolay mı ligden çekilmek sıkıysa çekilsin aziz yıldırım hep laf...adamı linç ederler valla koca klubu sen ligden çekersen..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakemlere suç atmakla çözülmez top oynamak gerekiyor.geçen sene galatasaraya daha fazlası oldu ama şampiyon oldu.ruh iş birazda bu iş istemek lazım.fenerbahce son günlerde iyice dibe vurdu maç sırasında kamera kabloları kesmeler,stad otoparkında kavgalar,yok ligden cekılırz vs..o kadar kolay mı ligden çekilmek sıkıysa çekilsin aziz yıldırım hep laf...adamı linç ederler valla koca klubu sen ligden çekersen..
    Sanırım oylamalara bakmadınız ama taraftarlarımızın %75'e yakını ligden çekilmemizi istiyor..Nedeni ise malum yönetim..Hadi diyelim ki Fenerbahçe kötü oynuyo o yüzden dibe vurdu..Beşiktaşa ne demeli peki çok güzel oynadıkları içinmi kazandılar maçı ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kalırsa da zor bu sene
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne hikmetse fenerbahçe birtürlü dikiş tutmuyor..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri