REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Özgür Erge'nin Son Hali...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Özgür Erge'nin Son Hali...

Görev aşkı dedikleri bu olsa gerek...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

bencede olee cocukk hep bolee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok çalışmış yorulmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demek uyurken fotoğrafını çekip forumda yayınladın.şok şok şok özgürerge'nin hiçbir yerde göremiyceniz fotoğrafı.bu durum karşısından özgürerge'den bi açıklama bekliyoruz.

bu arada anthony özgür gelince pek ortalarda gözükme bu sefer senin defterini dürecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 07SARAY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demek uyurken fotoğrafını çekip forumda yayınladın.şok şok şok özgürerge'nin hiçbir yerde göremiyceniz fotoğrafı.bu durum karşısından özgürerge'den bi açıklama bekliyoruz.

bu arada anthony özgür gelince pek ortalarda gözükme bu sefer senin defterini dürecek.
    merak etme biz gül ile kurşunu bir atarız kimine gül kimine kurşun atarız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geldim ne oluyor burda yahu:49: ana ne zaman çektin benim fotomu anthony hemde uyurken görev aşkı napalım forumdan ayrılamıyoz yanlız fotoyu verdiğin için sana kızgınım anthony

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geldim ne oluyor burda yahu:49: ana ne zaman çektin benim fotomu anthony hemde uyurken görev aşkı napalım forumdan ayrılamıyoz yanlız fotoyu verdiğin için sana kızgınım anthony
    niyeki kanki sen hem benim masamın altında uyu hemde üste çık yok yaw.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne bileyim dalmışım gitmişim yoksa senin masının altına yatmazdım artık eve gidiyorum evde çalışıyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ozgur kardesım ısmın gıbı ozgurce uyumusun ne guzel sımdı o yorgunlukla kım eve gıdecek deelmı yanı kıvrıl bı koseye bıtsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ozgur kardesım ısmın gıbı ozgurce uyumusun ne guzel sımdı o yorgunlukla kım eve gıdecek deelmı yanı kıvrıl bı koseye bıtsın
    amaolmuyo be dostum hergün boynumla belimin ağrsından çalışamıyom yada yatak alcam oraya ona yatcam

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri