bakalım..ilk secimde herşey belli olacak.görünen köy kılavuz istemez
Teşekkur: 0
bakalım..ilk secimde herşey belli olacak.görünen köy kılavuz istemez
valla bugün konuştuğum en koyu solcular bile 'haytım boyunca CHP ye oy verdim ama vallahide billahide bi daha vermem' diyolardı......bence iyide yaparlar....Akp ninde patlama yapacağını düşünmüyorum....kuvvetle muhtemel sağ partiler ağırlıklı 6 partili bi meclis olacak seçimlerde....en ironik tarafıda CHP baraJIN ALTINDA KALACAK...
Başbakan R. Tayyip ERDOĞAN'ın siyasi geçmişine bakarak gelecekte ne olacağını tahmin etmek zor değil bence.Ne zaman önüne engel çıkartıldıysa oylarını katlayarak arttırdı.Bundan sonra da böyle olacak galiba.
abdullah gül iki seçimi birden istediğini beyan etmiş kendine güveniyor kararlı
ülke menfaatleri için herşeye açığım ama bu dönemde olmaması gereken birşeydi euronun haline bir bakın döviz uçuşa gececek yarın birde borsaya bakın tarihi dip yapıp kapatmazsa ne derseniz deyin
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
anayasa mahkemesı doğru kararı vermiştir.artık söz bizde..seçimlerde akıllı olup düzenli birleşme ve ittifaklar yapılırsa ülkemiz rejim tehditlerinden kurtulup atamızın yolunda askerle hükümet el ele gidecektir...
şu kritik dönemde kimsenin türkiye de ki zaten zar zor idare eden istikrarı bozmaya hakkı yok çünkü zamanında u istikrarı bozanlar meclis dışında kalmakla bunun bedelini ödediler zaten!!
evet bende dogruyol a verecekyim ama simdi akpartiye verecem
haksızlık yapıldı cunku
hadi bakalım oy kullanma yaşımda geldi erken seçim olsunda bende oy kullanıyım![]()
Arkadaşım burası TÜRKİYE sag gösterip sol vuran çokkk.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri