REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İŞte Beklenen Karar Mahkeme kararını açıkladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bugün konuştuğum en koyu solcular bile 'haytım boyunca CHP ye oy verdim ama vallahide billahide bi daha vermem' diyolardı......bence iyide yaparlar....Akp ninde patlama yapacağını düşünmüyorum....kuvvetle muhtemel sağ partiler ağırlıklı 6 partili bi meclis olacak seçimlerde....en ironik tarafıda CHP baraJIN ALTINDA KALACAK...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakan R. Tayyip ERDOĞAN'ın siyasi geçmişine bakarak gelecekte ne olacağını tahmin etmek zor değil bence.Ne zaman önüne engel çıkartıldıysa oylarını katlayarak arttırdı.Bundan sonra da böyle olacak galiba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abdullah gül iki seçimi birden istediğini beyan etmiş kendine güveniyor kararlı
    ülke menfaatleri için herşeye açığım ama bu dönemde olmaması gereken birşeydi euronun haline bir bakın döviz uçuşa gececek yarın birde borsaya bakın tarihi dip yapıp kapatmazsa ne derseniz deyin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anayasa mahkemesı doğru kararı vermiştir.artık söz bizde..seçimlerde akıllı olup düzenli birleşme ve ittifaklar yapılırsa ülkemiz rejim tehditlerinden kurtulup atamızın yolunda askerle hükümet el ele gidecektir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu kritik dönemde kimsenin türkiye de ki zaten zar zor idare eden istikrarı bozmaya hakkı yok çünkü zamanında u istikrarı bozanlar meclis dışında kalmakla bunun bedelini ödediler zaten!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende dogruyol a verecekyim ama simdi akpartiye verecem
    haksızlık yapıldı cunku

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi bakalım oy kullanma yaşımda geldi erken seçim olsunda bende oy kullanıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla bu kararlar seçmende ters tepki yapar...Akp bu sefer %40 lara yakın oy alıp gelir...benim üzüntümde o...
    sanmam üstad ama hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım burası TÜRKİYE sag gösterip sol vuran çokkk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öfkeyle kalkan zararla oturur ona buna kızıpta oy verılmez sonra zararı herkez ceker bır anlık ofkeyle veliye kızıp yanlış yapan hasana oy verırsen sonunda aglayan sen ve senın gıbıler olur saygılarımla

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri