Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İŞte Beklenen Karar Mahkeme kararını açıkladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İŞte Beklenen Karar Mahkeme kararını açıkladı

Mahkeme kararını açıkladı

01 Mayıs 2007 Salı 18:08
    Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu tüm Türkiye’nin beklediği kararı açıkladı. Mahkeme CHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminin 1. turunun iptaline yönelik başvurusunu kabul etti.

Şimdi ise gözler AK Parti’ye çevrildi. Peki bundan sonra ne olacak. ?

Ayrıntılar devamn edecek..

TÜRKİYE SEÇİME GİDECEK mi....

Anayasa Mahkemesi, CHP’nin 367 konusundaki iptal başvurusunu yerinde bularak, cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunu oy çokluğuyla iptal etti. Mahkeme toplantı yeter sayısının 367 olması gerektiğini belirtti.
    Türkiye’nin otomatik olarak hemen seçime gitmesi bekleniyor. AK parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, Anayasa Mahkemesi’nin kararını “AK Parti olarak kararın gereğini yaparız” açıklamasını yaptı.
    Konu yalcinticaret tarafından (01-05-2007 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakalım bundan sonra neler olacak..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anayasa Mahkemesi oturum için 367 milletvekilinin olmasına karar vermiş...şimdi neler olacak bekleyip görelim...görünen o ki...Cumhurbaşkanlığı şeçimi iptal edilip...erken seçime gidilecek ve Cumhurbaşkanı bu genel seçimden sonra yapılacak...vardır her şeyde bir hayır...bakalım neler olacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah vatana millete hayırlı olur.. artık görev vatandaşın.. bizlerin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklediğimiz haberde buydu saol kardeş ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben size söyleyeyim.ilk anda aklıma gelen şu.erken seçime gideriz.yeni mecliste eğer tek başına bir parti 367 yi geçip iktidara gelemesse siz asıl ondan sonra görün.kaosun en az bir yıl süreceğini.alkış tutanları göreceğiz.asıl tehlikeli çatışmalar o zaman başlıyacak.VE YARIN doları borsaYı sabah görün.chp ye de kriz politikalarından dolayı birer tebrik mesajı atın.ben atacam.İYİ BİR SOL GÖRÜŞLÜ KİŞİ OLARAK....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım..ilk secimde herşey belli olacak.görünen köy kılavuz istemez

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben size söyleyeyim.ilk anda aklıma gelen şu.erken seçime gideriz.yeni mecliste eğer tek başına bir parti 367 yi geçip iktidara gelemesse siz asıl ondan sonra görün.kaosun en az bir yıl süreceğini.alkış tutanları göreceğiz.asıl tehlikeli çatışmalar o zaman başlıyacak.VE YARIN doları borsaYı sabah görün.chp ye de kriz politikalarından dolayı birer tebrik mesajı atın.ben atacam.İYİ BİR SOL GÖRÜŞLÜ KİŞİ OLARAK....
    Valla bu kararlar seçmende ters tepki yapar...Akp bu sefer %40 lara yakın oy alıp gelir...benim üzüntümde o...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla bu kararlar seçmende ters tepki yapar...Akp bu sefer %40 lara yakın oy alıp gelir...benim üzüntümde o...
    bende tam tersine seviniyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende tam tersine seviniyorum.
    İyi mutluluklar size...bakalım hayırlısı seçim göründü...gider oyumuzu kullanıp sonuca bakarız...ne olursa olsun Türkiyemiz için hayırlısı olsun...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri