bu ülkede iddia kuponu yattıgı müddetçe bu tarz yaptırımlara her daim magruz kalabiliriz
selametle
bu ülkede iddia kuponu yattıgı müddetçe bu tarz yaptırımlara her daim magruz kalabiliriz
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
helal olsun ustam.![]()
.en nihayeti kral çıplak dendi....futbolcu milleti sanki az para kazanıyomuş gibi bide o işlere bulaşıyolar.....allahın kulu beni inandıramaz iddia oynayan bi futbolcunun şike yapmayacağını......selametle
az bile verdiler cezayı fener yendiği zaman her şey güzel oynadık yendik yenildikleri zaman yok hakem suçlu yok federasyon suçlu kardeşim oynayın kazanın yenildiğiniz zaman niye saldırgan oluyorsunuz anlamış değilim.
geçen yılki eldeğmemiş tertemiz lig pankartlarını açan kulüpler nerde göremiyorum
Fenerbahçe nin bu cezayı hak edip etmediğini algılamak için herhangi bir takımı tuttuğunuzu bir anlık unutun düşününki her takım bu şekilde davranıyor ve kimse bir caze vermiyor...!
Düşünün sonra neler olur herkes kendince olayın dozunu arttırır sonra şiddet hat safhaya ulaşmazmı ?
Havuz sisteminde sözleşmeye imza atmış olduğu halde yayıncı kuruluşun kablolarını kesecek kadar kendini üstün gören bu yöneticilere gerçekten çok az bu cezalar.
Ben şahsen Fenerbahçe takımının ve seyircisinin bu durumdan göreceği zarardan dolayı üzülüyorum ama cezanında doğru olduğu görüşündeyim, kendi menfaatleri için kuluplerin başına gelen bu yöneticiler hem kulube hem seyirciye zarar veriyor.
Kavgasız ve barışcıl spor günleri umuduyla.....
arkadaşlar türkiyede haluğun ciftliğ var istediği şekilde at koşturur
aziz yıldırım gitmeli giderse fb düzelir aziz yıldırım futbolun düzenin bozdu herkeze düşman giiiiiit
Ben olsam daha fazla verirdim
federasyon dün akşam bazı cezaları kaldırdı .
zico bjk maçında sahada (demekki zico basın toplantısında cezayı gerektirmeyecek şeyler söylemiş haklıymış garibim brezilyalı)
trabzon maçı tarafsız sahada olacak (muhtemelen izmir ceza mı ödül mü belli değil)
aurelio nun cezası 2 maç kaldı.(artık aurelio ya kara türk köpeği demek suç değilmiş insanlara böyle hitap edip dayak yerseniz ceza almassınız hakaret ettiğiniz kişi ceza alıyormuş )
hatırlarsanız emre belezoğlu ingiltere de rakibine ırkçı sözler sarf etti diye soruşturma açılmıştı ve dava sona erene kadar oynamamıştı.
evet dün akşam federasyon bazı cezaları hafifletti fenerbahçenin istediği gibi oldu hayırlı olsun!!
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri