REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: şok şokhükümet öne alınmış şeçim kararı almıştır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seçim tarihi olarak 22 temmuz belirlenmeiş.umarım hayırlısı olur.milletimize oy kullanmayan karasızlar da oyunu kullanır ve ülke çağdaş kişilerle yönetilir..bu ampul iyice karardı değişmesi lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım milletin cewabı ne olacak kimler kazdığı kuyuda boğulacak
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o söndü dediğin ampul 22 temmuz sonrası dahada iyi aydınlatacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh hayırlısı nese o olsun ama milletin hür iradesiyle secilmiş bir meclise saygısı olmayanlara bu millet öyle bir ders verirki o sandıkta bogulurlar burası türkiye burda demokrasi insanların görüşlerine göre işliyor onun için fazla konuşmaya gerek yok sineyi millet diyenlere alın size secim dediler ve bakıyorum yorumlara herkes telaş içinde nafile bu 22 temmuzda bogulacaksınız cünkü insanın kendi ettiğini düşmanı etmezmiş herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

23 TEMMUZ U sabırsızlıkla bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar akp'nin icraatları tartışılır..eleştirebilirsiniz..bunuyapanlara saygı duyarım..fakat akp'yi laik düşmanı veya irticacı veya bunabenzer moda kelimeler kullanıp chp ve generallerin ağzıyla konuşursanız sizde bu kurumun ve partinin gazına gelenlerden biri olmuş olursunuz..
    akp karşıtı arkadaşlara şunu sormak istiyorum..tam anlamını bilmediğim irtica ve laiklik konusunda ne biliyorsunuz,bu kelimelerin anlamı nedir..akp bugüne kadar laikliğin karşısında,irticanın yanında olduğunu belli eden neler yaptı..
    akp herhangi bir ildeki genelevi kapattıda haberimizmi olmadı,meyhaneler kapatıp irticanın startınımı verdi,bayanlara dizüstü eteğimi yasakladı,özellikle cuma günleri herkez camiye gidecek diye genelgemi yayınladıda irtica geliyor gelecek diye özellikle üniformalı kesim vasıtasıyla dile getiriliyor..bana hiçte inandırıcı gelmiyor..
    diğeride laiklik..üniversitelere hala başında perukla giren türbanlıların,türbanıyla okula girmesini sağlayamamış bir akp'yi laik düşmanı diye tanımlamak mantıklı olmasa gerek,buda yetmezmiş gibi cuma hutbelerinde bazen şahit olduğum atatük ve cumhuriyet konularına deyinilmesi,bulunan mekanla nekadar ilgisi varsa..
    bu gibi bence haksız tepkiler ve enson genelkurmay tarafından yapılan muhtıra açıklaması,ayrıca baykalın erdoğan ve akp hakkındaki ağır eleştirileri butür kavgalardan ve müdahalelerden bıkmış olan halkımızı akp'ye tepki oyu olarak yansıyacağı kanaatindeyim..22 temmuda akla karayı göreceğiz..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erken secimle biraz sular durulur bence Türkiye icin hayırlı olacak erken secim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu hükümet başımıza uzaydan çıkıp gelmedi seçim oldu ve halkın çoğunluğunun oyunu alarak meclise geldiler ve ellerinden geldiğince hizmet vermeye çalıştılar her noktada ama yine de memnun olmayanlar olabilir bu da gayet doğaldır ama benim en çok tav olduğum olay yok gerici yok irticacı yok şeriatcı denmesi eğer öyle bi şey olsaydı :
    1-bugün akdeniz ve ege kıyılarında bir tane bile turist kalmazdı neden??çıplak oldukları için;demek ki bu adamlar giyime kuşama karışmıyor bazıları gibi

2-eğer şeriatcı olsalardı avrupa birliğne girmek için uğraşmazlar aksine arap birliğine girmeye uğraşırlar dı!!
    daha bunu gibi bir çok örnek verilebilir

ordu var diyen kişilere gelince; ordunun görevi ülkenin bütünlüğünü sağlamak ve birlik beraberliği kuvvetlendirmektir ,öyle gece yarısı bildirileri yazıp ta ;ülkenin kutuplaşmasına ,ekonomisinin bozulmasına, ortamın gerilmesine sebeb olmak değildir asla
    Yahu bunları yapamamasının sebebi zaten askerin varlığı değilmi.
    23 Nisanda Çocuk bayramı yerine ilahiler okudular
    bahsettiğiniz turistin gelmesini engellemek için eğlence yerlerini şehir dışına kim taşımaya çalıştı,
    Sizin derdiniz başörtüsü mü,geçim derdimi.Benim geçim derdi.Niye bunu çözmeye uğraşmak yerine srekli türban meselesini diretiyorlar.Benim annemde kapalı ama sıkıntı yaşamıyor,türban derdi hiç yok,Ama birçoğumuzdan da laiktir.Demekki başörtüsü hikaye,amaç ideoloji.
    Haaa bunlarınki dindarlıkta değil.Ben Arınçın ve birçoğunun yüzüne bakınca değil nur sahtekarlık görüyorum.Gerçekten dini bütün olanların bakın yüzüne görünen bir nur vardır.Aynı duygular Erbakan içinde aynı idi.Adamın yüzünde değil nur şeytanca bakışlar vardır.
    Farkındamısınız DTP'nin sesi son zamanlarda niye bu kadar çok çıkıyor,alenen PKK politikası güdüyor ve ne hikmetse hükümet bu konuda bişey yapamıyor,neden acaba?

Kimse at gözlüğüile bakmasın.Takım tutar gibi de parti tutmasın. Şuan Türkiye'yi ileri götürecek ne bir parti,ne de bir lider var.Hiçbirinin bu işi başaracağına inanmıyorum.,
    Konu ExCaLiBuR tarafından (03-05-2007 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok gerici yok irticacı yok şeriatcı denmesi eğer öyle bi şey olsaydı :
    Şeyhlere,tarikat liderlerine iftar veren bunlar değilmiydi.

Ayrıca
    "22 Nisan 2007 tarihinde Şanlıurfa’da; Mardin, Gaziantep ve Diyarbakır illerinden gelen bazı grupların da katılımı ile, o saatte yataklarında olması gereken ve yaşları ile uygun olmayan çağ dışı kıyafetler giydirilmiş küçük kız çocuklarından oluşan bir koroya ilahiler okutulmuş, bu sırada Atatürk resimleri ve Türk bayraklarının indirilmesine teşebbüs edilerek geceyi tertipleyenlerin gerçek amaç ve niyetleri açıkça ortaya konulmuştur.
    Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde, "Kutlu Doğum Şöleni" için ilçede bulunan tüm okul müdürlerine katılım emri verildiği, Denizli’de İl Müftülüğü ile bir siyasi partinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte ilköğretim okulu öğrencilerinin başları kapalı olarak ilahiler söylediği, Denizli ’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer Beldesi’nde dört cami bulunmasına rağmen, Atatürk İlköğretim Okulunda kadınlara yönelik vaaz ve dini söyleşi yapıldığı yolunda haberler de kaygıyla izlenmiştir. Okullarda kutlanacak etkinlikler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilgili yönergelerinde belirtilmiştir. Ancak, bu tür kutlamaların yönerge dışı talimatlarla yerine getirildiği tespit edilmiş ve Genelkurmay Başkanlığınca yetkili kurumlar bilgilendirilmesine rağmen herhangi bir önleyici tedbir alınmadığı gözlenmiştir."
    Konu ExCaLiBuR tarafından (03-05-2007 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri