Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: vista ve xp

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vista ve xp

:49: arkadaşlarım kolay gelsin.
    benim problemim şu.
    laptop'umda vista işletim sistemi yüklü.
    ben D sürücüsüne birde xp yükledim.
    bütün anlatılan işlemleri yaptım. açılışta hem vistayı hemde xp yi görüyor ama xp yi sectiğim zaman açılmıyor.
    benden işletim cd nizi takıp çalıştırınız ve bölgesel dil ayarlarını yapınız gibi bişi istiyor şu an tam hatırlamıyorum. ben bu iki işletim sistemini de seçmeli olarak kullanmak istiyorum banabu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim kolay gelsin.:49:
    Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği sona erdi konu kilitlendi.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden öyle bi şey yapma ihityacı duydun dostum??belli bir sebebi var mıydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet arkadaşım belli bir sebebi var anlatayım.
    ben uydu işiyle uğraşmaktayım.
    müşteri cihazlarına yazılım atabiilmek için usb to rs232c cevirici aldım ama ceviricinin vista driveri yok xp driveri var.
    bende vista bağımlısı bir kişi olarak yeter xp kullandığım birazda vista kullanıcam dedim ama dediğim gibi müşterilerin yanında xp yi açıp yazılımı yükliycem kendim kullanımımda ise vistaya takılıcam ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı JeReMo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: arkadaşlarım kolay gelsin.
    benim problemim şu.
    laptop'umda vista işletim sistemi yüklü.
    ben D sürücüsüne birde xp yükledim.
    bütün anlatılan işlemleri yaptım. açılışta hem vistayı hemde xp yi görüyor ama xp yi sectiğim zaman açılmıyor.
    benden işletim cd nizi takıp çalıştırınız ve bölgesel dil ayarlarını yapınız gibi bişi istiyor şu an tam hatırlamıyorum. ben bu iki işletim sistemini de seçmeli olarak kullanmak istiyorum banabu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim kolay gelsin.:49:

C: XP
    D: VISTA

şeklinde kurmalısın kısaca yeniden format gerekiyor.
    Kurarken önce XP sonra VISTA kur
    Açılışta otomatik kendi seçim ( boot manager ) menüsü gelir

Yada bir sanal sürücü oluştur bunun üzerine VISTA kur

VEYA

Format atmak istemiyorsan partition programlarıylada format atmadan harddiskinde bölüm oluşturabilirsin daha sonra oluşturduğun bu bölüme vista kurarsın

KOLAY GELSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    C: XP
    D: VISTA

şeklinde kurmalısın kısaca yeniden format gerekiyor.
    Kurarken önce XP sonra VISTA kur
    Açılışta otomatik kendi seçim ( boot manager ) menüsü gelir

Yada bir sanal sürücü oluştur bunun üzerine VISTA kur

VEYA

Format atmak istemiyorsan partition programlarıylada format atmadan harddiskinde bölüm oluşturabilirsin daha sonra oluşturduğun bu bölüme vista kurarsın

KOLAY GELSİN

teşekürler bu güzel bilgilerin için ustat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benden usb covertor driver istemişsin göndermeye çalıştım fakat vista programdan mı nedir birtürlü gönderemedim engelliyor sen google dan usb2.0 to rs232 convertor vista diriver şeklinde arat oradan uygun diriver indir.kusura bakma yardımcı olamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kunduz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım benden usb covertor driver istemişsin göndermeye çalıştım fakat vista programdan mı nedir birtürlü gönderemedim engelliyor sen google dan usb2.0 to rs232 convertor vista diriver şeklinde arat oradan uygun diriver indir.kusura bakma yardımcı olamadım
    canın sağolsun arkadaşım uğraşmış olman yeterli.
    kendine iyi bak .
    (bu arada google dan baya bir arattım ama benim çeviriciye uyumlu bir driver çıkmadı. Hani sende varken bir de senin kullandığın driverı denemek istemiştim ama nasip değilmiş.)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri