REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Windows XP SP2!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Windows XP SP2!!!

Arkadaşlar boş bir cd ye windows xp sp2 yazdırmak istiyorum pc ye format atmak için ama bir türlü beceremedim açılışta cd rom seçili ama cd den ön yükleme yap demiyor.Cd ye ne tür bir programla ve nasıl yazdırabilirim.Dosyalar elimde mevcut ama cd ye yazdırmayı yapamadım galiba.Bu konuda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Kolay gelsin iyi geceler...
    Konu ayran tarafından (04-12-2009 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği bitmiş konu kilitlendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimsenin bu konu hakkında bi bilgisi yokmu arkadaşlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bendede aynı sorun var bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı oursa sevinirim
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nero programıyla cd ye yazdıracaksınız..anladığım kadıyla zaten işletim sistemniz var ve kurulu.siiz sadece işletim sistemini cd ye kopyalamak istiyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayara formay atacagım ama cd yi takıp yeniden başlatınca cd den onyukleme yapmak için bir tuşa basın demiyor
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bu program mp3 yazar gibi yazılmıyor diye biliyorum.Bu şekilde yazdığım zaman pc ilk açılışta cd den ön yükleme yap diye açılmıyor normal bir şekilde açılıyor.Ben bu dosyaları cd ye hangi programla vede nasıl yazdırmalıyım onu sormuştum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neroyla cd ye yazdırcaksın.xp işletim sistemi c sini pc ye kopyala.pc e kopyaladığın işletim cd sini cd ye yazdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neroyla cd ye yazdırcaksın.xp işletim sistemi c sini pc ye kopyala.pc e kopyaladığın işletim cd sini cd ye yazdır.
    Arkadaşım sen mevzuyu anlamamışsın.Ben bir forumdan içinde şubat güncellemeleri olan Windows XP SP2 dosyalarını indirdim bunlar rapidde verilmiş dosyalardı 7 adet zipli dosyalardı.Bu zipli dosyaları pc ye çıkardım cd ye yazdırmak için yazdırdımda ama pc ilk açılışta ön yükleme yapın demiyor.Bu sorun cd ye yazdırma hatasından kaynaklanıyor sanırım.Bu dosyaları cd ye nasıl yazdırmalıyımki pc ilk açılışta cd den ön yükleme yapın diye açılsın mesele bu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı istismar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sen mevzuyu anlamamışsın.Ben bir forumdan içinde şubat güncellemeleri olan Windows XP SP2 dosyalarını indirdim bunlar rapidde verilmiş dosyalardı 7 adet zipli dosyalardı.Bu zipli dosyaları pc ye çıkardım cd ye yazdırmak için yazdırdımda ama pc ilk açılışta ön yükleme yapın demiyor.Bu sorun cd ye yazdırma hatasından kaynaklanıyor sanırım.Bu dosyaları cd ye nasıl yazdırmalıyımki pc ilk açılışta cd den ön yükleme yapın diye açılsın mesele bu....
    kusura bakma.diğer rkadaşın yazısını görmemişim.
    demekki cd boot lu değil.
    boot lu olmayan cd den yükleme yapılmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı istismar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım zip li dosyaları çıkartınca iso dosyası olması lazım.nero yu açıp kalıbı diske yazdır seçeneğini kullan ve zip ten çıkardığın iso dosyasını göster.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri