REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Gessat'in Yenİ ÜrÜnÜ Multİfocus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu antenden 2 adet taktım. Türksat ve astra 19 derecede beklediğim verimi alamadım ve artık takmamaya karar verdim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabiki normal çanağa göre sinyal kalitesi vede sinyal sorunları ister istemez yaşanıyor ama kurulum iyi yapıldımı bu sorunlar hemen hemen minimuma düşüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar ben bir anten kurucusu olarak alip kurdum birbire yakın UYDULARDAN COK GUCLU SİNYAL alınabiliyor TURKSAT 42 derece yi bazi frekanslari iyi almiyor normalde turksat dısında 1 dereceden tutun 1 c .5c .7 .10 13. 16 .19 28 ve v.b yuzde 80 verim alinıyor ama turksat bazi tipleri yuzde 5 den fazla almiyor ne kadar ince yaarladiysa da degisen bisey olmadi yinede cok verimli anten ruzgara karsi saglam ve sinyal cekim gucu baya iyidir turksati bu canakta dusunmeden diger uydulari seyretmet icin almak baya iyi dir fiyati ucuz duz herkese tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar ben bir anten kurucusu olarak alip kurdum birbire yakın UYDULARDAN COK GUCLU SİNYAL alınabiliyor TURKSAT 42 derece yi bazi frekanslari iyi almiyor normalde turksat dısında 1 dereceden tutun 1 c .5c .7 .10 13. 16 .19 28 ve v.b yuzde 80 verim alinıyor ama turksat bazi tipleri yuzde 50 den fazla almiyor ne kadar ince yaarladiysa da degisen bisey olmadi yinede cok verimli anten ruzgara karsi saglam ve sinyal cekim gucu baya iyidir turksati bu canakta dusunmeden diger uydulari seyretmet icin almak baya iyi dir fiyati ucuz duz herkese tesekkurler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri