Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arasý

Konu: Gessat'in YenÝ ÜrÜnÜ MultÝfocus

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu antenden 2 adet taktým. Türksat ve astra 19 derecede beklediðim verimi alamadým ve artýk takmamaya karar verdim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tabiki normal çanaða göre sinyal kalitesi vede sinyal sorunlarý ister istemez yaþanýyor ama kurulum iyi yapýldýmý bu sorunlar hemen hemen minimuma düþüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaslar ben bir anten kurucusu olarak alip kurdum birbire yakýn UYDULARDAN COK GUCLU SÝNYAL alýnabiliyor TURKSAT 42 derece yi bazi frekanslari iyi almiyor normalde turksat dýsýnda 1 dereceden tutun 1 c .5c .7 .10 13. 16 .19 28 ve v.b yuzde 80 verim alinýyor ama turksat bazi tipleri yuzde 5 den fazla almiyor ne kadar ince yaarladiysa da degisen bisey olmadi yinede cok verimli anten ruzgara karsi saglam ve sinyal cekim gucu baya iyidir turksati bu canakta dusunmeden diger uydulari seyretmet icin almak baya iyi dir fiyati ucuz duz herkese tesekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaslar ben bir anten kurucusu olarak alip kurdum birbire yakýn UYDULARDAN COK GUCLU SÝNYAL alýnabiliyor TURKSAT 42 derece yi bazi frekanslari iyi almiyor normalde turksat dýsýnda 1 dereceden tutun 1 c .5c .7 .10 13. 16 .19 28 ve v.b yuzde 80 verim alinýyor ama turksat bazi tipleri yuzde 50 den fazla almiyor ne kadar ince yaarladiysa da degisen bisey olmadi yinede cok verimli anten ruzgara karsi saglam ve sinyal cekim gucu baya iyidir turksati bu canakta dusunmeden diger uydulari seyretmet icin almak baya iyi dir fiyati ucuz duz herkese tesekkurler

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri