Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İslamİ Mevzu(konu) Ve Suallerİnİze Cevap Verelİm!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İslamİ Mevzu(konu) Ve Suallerİnİze Cevap Verelİm!!!

Çeşitli İslami konularda(namaz,oruç abdest.gusul imani konular vs....) soru ve sorunlarınıza elimden/elimizden geldiğince cevap verelim.
    Konu pencere77 tarafından (02-05-2007 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sana bir soru bu bir hayli kafamı kurcaladı ben araştırdım ama birde senden duymak isterim
    akşam namazını cemaatle kılıyorsun 2 rekatını kılmışlar oturuyorlar ayaga kalktıklarında bende direk onlarla nmaza duruyorum bir rekat daha kılınıp namz bitiyor ama ben ayaga kalkıyorum ve 2 rekat daha kılıp selam veriyorum ama bu dogru değilmiş sen ne dersin dogrusu ne olaması gerekir paylaşalım buradan
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam sana bir soru bu bir hayli kafamı kurcaladı ben araştırdım ama birde senden duymak isterim
    akşam namazını cemaatle kılıyorsun 2 rekatını kılmışlar oturuyorlar ayaga kalktıklarında bende direk onlarla nmaza duruyorum bir rekat daha kılınıp namz bitiyor ama ben ayaga kalkıyorum ve 2 rekat daha kılıp selam veriyorum ama bu dogru değilmiş sen ne dersin dogrusu ne olaması gerekir paylaşalım buradan
    selametle
    3. rekatı cemaatle beraber kılarsın.onlar selam verirken sen ayağa kalkıp fatiiha bir sure okursun.ruku secdeleri yapıp oturursun.daha sonra tekrar ayağa kalkarsın.fatiha ve bir sure okuyup ruku ve secde yaparsın.bu son oturuş olmuş olur.selamverip bitirirsin. yani kısaca her rekatta oturmuş oluyorsun namaz sırasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3. rekatı cemaatle beraber kılarsın.onlar selam verirken sen ayağa kalkıp fatiiha bir sure okursun.ruku secdeleri yapıp oturursun.daha sonra tekrar ayağa kalkarsın.fatiha ve bir sure okuyup ruku ve secde yaparsın.bu son oturuş olmuş olur.selamverip bitirirsin. yani kısaca her rekatta oturmuş oluyorsun namaz sırasında.
    evet dogru ama ben geçenlerde böyle bir yanılgıya düştüm ve direk 2 rekat kılıp selam verdim
    ALLAH kabul etsin
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet dogru ama ben geçenlerde böyle bir yanılgıya düştüm ve direk 2 rekat kılıp selam verdim
    ALLAH kabul etsin
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam şöyle bir soruyla karşılaştım dini nikahı bozacak bir olayda tekrar nikah yapılmalı mı yoksa tövbe etmek kafi midir aydınlatırmısın
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TOPRAK67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam şöyle bir soruyla karşılaştım dini nikahı bozacak bir olayda tekrar nikah yapılmalı mı yoksa tövbe etmek kafi midir aydınlatırmısın
    selamlar
    dini nikahın hükümleri bellidir kesinlikle yenilenmesi icap eder tövbe etmek kafi değildir yenilemek gerekir caiz olanı budur
    şaka yolluda olsa 3 kez eşine boş ol diyen birisinin nikahı düşer mecburen yenilemek zorundadır
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TOPRAK67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olayı tam olarak anlatırsanız yardımcı olurum.çünkü bazı bozulan dini nikah tekrar dini nikahla düzeltilebilmekte(Bain talak adı verilir)Bununda belli şartları vardır
    bu arada ric'i talak, bain talak ,sünni talak , bid'i talak olmak üzere 4 türlü boşama türü var.
    Olayı anlatırsanız yardımcı olurum.
    Sorunuza göre şuan sizinkinin hangisine girdiğini bilmem mümkün değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam asıl sorun şu sebepsiz 3 cuma namazını terk etmek zulüm inkar zannediyorum şirk bilgi isteyen bayan olduğu için detaya giremedim bu konu beni aşıyor
    Konu TOPRAK67 tarafından (09-05-2007 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam asıl sorun şu sebepsiz 3 cuma namazını terk etmek zulüm inkar zannediyorum şirk bilgi isteyen bayan olduğu için detaya giremedim bu konu beni aşıyor
    kasten mi terkediyor yoksa istemeden mi?çalıştığı iş nedeniyle mi terkediyor?bu durumuda söyleyin

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri