REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kavgada kim haklı ? FB & Federasyon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kavgada kim haklı ? FB & Federasyon

:49:

Fenerbahçe ile Futbol Federasyonu arasındaki gerilim Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı sonrası alevlendi. Sarı lacivertli kulüp hakkının yenildiğini söylüyor ve Futbol Federasyonu'na tepki gösteriyor. Yaşanan kavgada kim haklı?

(arkadaşlar bu konu tamamen hürriyet online'dan alıntıdır,hosuma gitti,güzel bir tartısma olacağını düşündüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49:

Fenerbahçe ile Futbol Federasyonu arasındaki gerilim Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı sonrası alevlendi. Sarı lacivertli kulüp hakkının yenildiğini söylüyor ve Futbol Federasyonu'na tepki gösteriyor. Yaşanan kavgada kim haklı?

(arkadaşlar bu konu tamamen hürriyet online'dan alıntıdır,hosuma gitti,güzel bir tartısma olacağını düşündüm.
    fener:45: :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence verilen cezalar az bile fener abartıyo olayları.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet fener şampiyon olamıyacagını anlayınca olayları iyice abartı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müsade ederseniz benim bir önerim olacak,lütfen değerlendirmeleri objektif olarak ,yada kendi tutğunuz takıma yapılmış gibi görüp öyle değerlendirelim lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu ilgili yere taşınmıştır!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu işler maalesef temiz işler değil...italya da bile güçlü holdinglerin baskısı galip geldi ve savcılığın cezaları kırpıldı....dolayısıyla türkiyedeki kirliliğin kaymağını fener geçmiş dönemlerde yemişti...sıra başkalarında...fenerin yanlışı burda işte....her sene kendileri bu işin kaymağını yemek istiyo ama yedirmezler...en nihayeti karşındaki takımların yöneticileride deve dişi gibi adamlar...onlarında bi ton bağlantısı ilişkisi bilmemneyi var...gerçekleri konuşalım....her sene yedirmezler sayın fenerliler...aklınızı başınıza alın...gün gelecek bu sistem sizin tekrar lehinize çalışacak...sıranızı bekleyin.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçeliler merak etmesinler Cem uzan gelince her şey düzelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1-seyircilere hareket yapan sporcu 1 maç,onun yanından geçerken üzerine doğru tüküren 3 maç ceza alırsa;;
    2-oyundan biri yan hakemin ikazı ile bile atılmayan veya atılamayan 2 sporcu varsa;
    3-pozisyona çok yakın olmasına rağmen penaltı verilemiyorsa;
    4-normal süre içinde tur atlıyacağı maçta niyetini kararlarıyla açıkça belli eden bir hakem maç yönetiyorsa;
    fenerbahçe tabii ki.

bu arada uzatmada ve maç sonrasındaki olayları onaylamıyor.hatta uğur boral denen sporcu bozuntusunun -ki geleceğinden umutlu olduğum bir sporcu idi- ali tandoğan'a yaptığı ölümcül hareketi kınıyorum.

canıgönülden diliyorum ki bundan sonra her takıma eşit uzaklıkta bir federasyon ve mhk olur.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri