REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: powercı+p7000 güncel en son yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart powercı+p7000 güncel en son yazılım

selam lar arkadaşlar ben cihazımın menüsünden memnun değilim emü yazılımı atan bayii yeni menü attı ama kirli bir mavilik menüyü boğmuş goldmaster ve kaon marka cihaz kullandım ama ciruzer mı nedir onun dalgasına cihazımdan oldum çok baba cihaımı kaybettik neyse uzatmayım şimdiki cihazımın adam gibi menüsü olan yeni yazılımı çıktıysa bana yazın sevinirim bu cihazı kötülemiyorum ama tek kusuru menüsü bunu bize kaon tabanlı diye kastılar neyse hepinize selamlar bana yardımcı olursanız sevinirim sensi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

finest powercı+p7000

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam lar arkadaşlar ben cihazımın menüsünden memnun değilim emü yazılımı atan bayii yeni menü attı ama kirli bir mavilik menüyü boğmuş goldmaster ve kaon marka cihaz kullandım ama ciruzer mı nedir onun dalgasına cihazımdan oldum çok baba cihaımı kaybettik neyse uzatmayım şimdiki cihazımın adam gibi menüsü olan yeni yazılımı çıktıysa bana yazın sevinirim bu cihazı kötülemiyorum ama tek kusuru menüsü bunu bize kaon tabanlı diye kastılar neyse hepinize selamlar bana yardımcı olursanız sevinirim sensi
    mail adresim için yapılan değişikliğe teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri