Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Kenan Doðulu: Birinci olacaðýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kenan Doðulu: Birinci olacaðýz

Kenan Doðulu, ekibi ile birlikte bugün Atatürk Havalimaný VIP Salonu'ndan Finlandiya'nýn baþkenti Helsinki'ye uðurlandý. Yaptýðý açýklamada, ''10 gün sonra burada kutlama baþlayacak'' diyen Doðulu, ''Biz çok eðleneceðiz, Türkiye çok eðlenecek. Þarkýmýzla birlikte Türkiye'de güzel müzik yapýldýðýný göstereceðiz. Eðelenmeye gidiyoruz, ama birinci maksadýmýz kazanmak. Ama kazandýðýmýzý ben þimdiden görüyor ve öyle hissediyorum. Destekleyenlere çok teþekkür ederim. Çok güzel bir þov olacak, herkesi ekran baþýna bekliyoruz. Ekibe baþarýlar diliyorum'' þeklinde konuþtu.

Daha sonra sorularý cevaplayan Kenan Doðulu, sahne kostümünün çok gösteriþli ve cafcaflý olduðunu belirterek, ''Üzerinde 48 bin tane taþ var. Türk motiflerinin modern sitillerle birleþtiði bir kostüm oldu. Ceyda Balaban hazýrladý. Dans þovu ve güzel þarkýcý performansý ile umduðumuz gibi olacak'' dedi.

Kenan Doðulu ve 24 kiþilik ekibi, 10-12 Mayýs tarihleri arasýnda yapýlacak Eurovision Þarký Yarýþmasý için saat 11.00'de THY'nin tarifeli uçaðý ile Helsinki'ye gitmek üzere Ýstanbul'dan ayrýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence zor olur.şarkı o kadar çok iyi değilbenim fikrim bu şekilde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri