Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: next ye 2500 cı yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next ye 2500 cı yardım

arkadaşlar nextwave 2500 cı serisi bir makina aldım. yalnız şu anda sadece normal kanalları gösteriyor.bu seriye yazılım atabiliyormuyuz acaba. + yazılımı nerden bulacağım bu seri için :49: yardım ederseniz çok sevinirim.
    Konu ALFA73™ tarafından (17-05-2007 Saat 03:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat198159 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar nextwave 2500 cı plus serisi bir makina aldım. yalnız şu anda sadece normal kanalları gösteriyor.bu seriye yazılım atabiliyormuyuz acaba. + yazılımı nerden bulacağım bu seri için :49: yardım ederseniz çok sevinirim.
    sevgili arkadaşım Nextwave 2500 cı 10000 cı yerine kasası biraz büyütülmüş ve satışa sunulmuş..yazılımını burdan takip edebilirsin.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni yazılımları genelde burda olur..
    kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde dikkat etmedim Nextwave "ye" yazıyorsa yukarıda verdigim linkten yazılımı alabilirsin "plus" yazısı varsa yumatu bölümünde bulabilirsin kusura bakma dalgınlığıma geldi..
    selamlar kolaygelsin...
    Konu rohat tarafından (06-05-2007 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik bilgi nedeniyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next ye 2500 dpci plus.. düne kadar astra premier açılıyordu.. yeni keyler girildi , açılmıyor..lütfen yardım..teşekkürler.

5. 16-05-2007, 13:47

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ye-2000 plus cihazım var hangi keyleri girmem lazım bi yadım ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ulgar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ye-2000 plus cihazım var hangi keyleri girmem lazım bi yadım ya
    Guncel softcam atarak guncel izlenen kanalları izeyebilirsiniz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri