REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Arçelik-Beko 500FTA_510CI TPS AUTO (05.HAZİRAN.2007)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanK80 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    taratino usta... 510 dci dosyasında problem vardı... o giderildi mi diye soracaktım... bilgilendirirmisiniz...
    Bende zaten o yüzden elinde 510 dcı olan varmı diye yazmıştım...elinizde varmı şimdi o cihazdan yükleme yapabilirseniz şimdi değişik bir şey var...onu uygulacağım işe yararsa onu vereceğim...cevabınızı bekliyorum...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yüklemeyi yaptım üstad... ancak yine file heat correct gibilerinden bir şey yazıyo. yani değişen bir şey yok... elinde daha başka bir yazılım varsa onu da uygulayabiliriz... cevabını bekliyorum...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanK80 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yüklemeyi yaptım üstad... ancak yine file heat correct gibilerinden bir şey yazıyo. yani değişen bir şey yok... elinde daha başka bir yazılım varsa onu da uygulayabiliriz... cevabını bekliyorum...
    Pmde gönderdim...sonucu yazarsanız burada güzel olur...olmazsa başka yol ararız...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arçelik-Beko 510 dcı yeni yazılımı ilk mesaja eklenmiştir...daha önceki yazılımda sorun vardı yazılım yüklenemiyordu...şimdiki yazılımı yükleyip deneyen olursa sonucu burada payşırsa herkese yardımcı olmuş olur...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

04.06.2007 tarih itibari ile sorunsuz çalışıyor tps auto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özgür205 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    04.06.2007 tarih itibari ile sorunsuz çalışıyor tps auto
    bilgi verdiğiniz için teşekkürler yükleyecek olanalar rahatça yükleyebilirler.. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arçelik-Beko 500FTA_510CI TPS AUTO (05.HAZİRAN.2007)
    1.NCİ MESAJA EKLENDİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arçelik-Beko 500FTA_510CI TPS AUTO (05.HAZİRAN.2007)
    1.NCİ MESAJA EKLENDİ
    sevgili üstadım bugünekadar 520dc hep üvey avlat kaldı bunada bir el atta bu makinayı kullananlarda bir bayram görsün inşallah msj dikkate ancak sen alırsan olur saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolllllllllllllllllllll

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri