Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Degerli forum temsilcisi ve dosya uploadman statulu arkadaşlar.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Degerli forum temsilcisi ve dosya uploadman statulu arkadaşlar.

TNT2 den duyuru bilginize....

Degerli forum temsilcisi ve dosya uploadman statulu arkadaşlar.

2004 yılından bugüne depo kullanıcı ve ziyaretcilerine sizlerinde katkılarıyla servis vermeye calısmaktayız.
    2.5 yıla yakın zamandır ufak tefek sorunların dısında problemimizin olmadıgı firmanın host işini bırakması (sanırım iflas ettiler) bizi yeni server aramak zorunda bıraktı.
    Şimdi almanya merkezli bir servere geçtik. Almanya çıkışli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Forumu adminleri Sayın solidgold ve OF61 kardeşlerime katkılarından, yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok hızlı bir server ping degerlerimizde muhteşem mevcut sorunlarda düzene girince dahada iyi olacak. Trafigi arttırmak amaclı yüksek boyutlu dosyalar yüklendi test ediliyor serverin performansı. Daha önceki serverimizde muhtelif zamanlar dos ataklarına ugruyorduk bir defada kullandıgımız upload phpdeki acık nedeniyle hacklenip tüm dosyalarımız silinmişti. Korunma amaclı programlarımız çok işimize yarayan wget komutunun calısmasını engelliyordu. Yeni serverimizde bazı ek tedbirleri alarak hem kendimiz hemde sizlerin işini hafifletmek amacıyla serverler arası dosya cagırma ozelligimizi tekrar aktif ettik. ( Başka Siteden Dosya Yükle.) 32 mb kadar olan dosyalarınızı üyelik gerektirmeyen sitelerden depoya sorunsuz ve hızlı bır sekılde aktarabılırsınız. Bu özelligin nedense pek kullanılmadıgı görüyorum nedeninide merak diyorum. Paylasım edilmesi gereken 32 mb üstü dosyalarınız için bizimle irtibata gecin. Rapid haric bircok yerden serverler arası dosya transferini sizin ugrasmanıza gerek olmadan basitce yapabiliriz.Karsılastıgınız herhangi bir olumsuzluk varsa mutlaka bildirmenizi rica ediyorum. Bu arada Dosya acıklamaları hakkında surekli sikayetler gelmekte. Bu konuyada gereken hassasiyeti gostermenizi rica ederim. Yeni bir hosting firması demek yeni bir başlangıç da demektir. Mp3, mpeg,dat uzantılara ***** ve siyasi içerige servis vermeyen depoya herhangi bir kısıtlama uyarısı gelecekmi ? Bir acık tarafımız var, o kısımla ilgili bir yaptırım olacakmı bekleyip görecegiz.
    Tüm masraflarımız Uyan Elektronik tarafından karsılanmakta. Kullanıcımızı aşırı reklamlarla rahatsız etmemeye, sizlerinde degerli katkılarıyla temiz ve seviyeli
    servis vermeye maddi beklentimiz olmaksızın azimle devam edecegiz..
    Taşınma esnasında birşeyler yapmak için imkanlarını sunan, hazırda bekleyen, görev isteyen tüm arkadaslara
    ilgi ve alakalarından dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim Allah Cümlenizden razı olsun. TNT-2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ne yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizimde statümüz olduğu için okuyun diye koydum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karpuz çııkmış haberiniz varmı biraz pahalı ama
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    karpuz çııkmış haberiniz varmı biraz pahalı ama
    hayırdır hamilemisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırdır hamilemisin
    ne alaka ülenn töbe töbeee
    sana birşey demeye gelmiyor haaa
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alaka ülenn töbe töbeee
    sana birşey demeye gelmiyor haaa
    kızma yaw severim seni bilirsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırdır hamilemisin
    siz ikiniz çitişmişiniz bize gülmek kalıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

siz ikiniz çitişmişiniz bize gülmek kalıyor
    hocam çitişmişsiniz ne demek ben kimseyle çitişmiyorum yaw beni kimse çitiştemez
    tiker ülen sen beni çikiştirdinmi yoksa
    İşte Davet Linkin!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri