ay sonu fatura gelince bakarsınız ücretlimi değilmi. temkinli davranmakta fayda vardır.
Teşekkur: 0
ay sonu fatura gelince bakarsınız ücretlimi değilmi. temkinli davranmakta fayda vardır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
madem niçin d-smart kartını tek olarak satmıyorlarda sadece makinalara yönlendiriyorlar elimizdeki makinaları ne yapacağız isten ücret belki fazla değil gibi ama bir asgari ücret artık siz karar verin aşıyı yapıyorlar
Tabi bide uyduruk film'ler için her gün istanbulu arıyacam, bırakın şu dandik muhabbeti
arkadaşlar üçretsiz falan değil eger öyle olsaydı neden izle ve öde menüsü ve ya hut tuşu yapmışlar kumandada bunların hepsi fasa fiso doğan grubu boş yere yatmaz saygı ve hürmetlerimle
vallahi ben next d sımart aldım aldıgımada pişman oldum be bu işte oldum için bile cihazla zor baş ettim çok kolay diyorlar fakat hiçte kolay bi çihaz deyil kurulumu bile zor baktım ben bunu müşteriye satıcam inanınki sattıgım müşteri her gün cihazı bana getirecek işin yoksa ugraş en sonunda cihazı geri verdim yerine başka cihazlar aldım bence hiç almaya deymez elimizdeki cihazların kıymetini bilelim d sımartmış fasa fiso almaya deymez artı internet baglantısı var tlf baglantısı var bir süre sonra paralı oluyormu bakın muhakkak paralı olucak kazıktan başka bişi deyil aynı sansui ler gibi milletin elinde patlıcak bu cihazlar saygılar
arkadaşım receiver a para veriyorsun sonra parasız cihaz sadece yeni eklenicek olan vizyon kanallarını seyrederken para veriyorsun.ondada ister izlersin ister izlemezsin o sana kalmış bi olay yani sana illahi para vericeksin bu kanalları izleyeceksin diye bir şey demiyorlar.
sayı arkdaslar bızım elımızdekı cıhalarada oluyomo mesela duz olan cıhaza baska bı yolumu var anlamadım hıc bır sey bıraz daha acıklaması varmı nıye boyle bırseylere bas vuruyorlar anlamıs dıylım.
aydın doğan ,bedava yayın yapmaz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri