REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Son secde de ölmek isterim......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en hayırlı ölümü nasip etsin
    Aynen abi allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gözlerim doldu birden çok güzel yazılmış
    elinize saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aşkının ateşi,yüreğimde yansın isterim

Çatlayana kadar dudağım,ismini ansın isterim

Nasır tutmuş avuçlarım,açılarak ta,semalara

Omzumdan kopana dek kollar,dua etsin isterim

Alemlerin rabbi sen her şeyi,heran bilensin

Esrefi mahlukattan sadece kulluk isteyensin

Rahmansın Rahimsin,Azizsin ve Kerimsin

Senin ismini zikrederken kalbim dursun isterim

Alıp abdesti,Niyet ederek yönelipte rü;kabereye

Allahahu ekber diye kıyamda,kıraat edip tekbirle

Rüküya vardığımda sübhanerrabbüelazim de

Doğrulmasın huzurundayken belim,kopsun isterim

Affettirirmi binlerce günahımı,bilmem ki bir tövbe

Yüzüm yok mazhar olmak için habibin şefaatine

Ama niyazımdır Tahiyyatü,Salli,Barik,Amentü de

Son secdede iken alnım,kavuşmak için ölmek isterim...
    Evvelâ siiri begenip buraya aktardiginiz icin tesekkür ederim.

Diger bazi forumlarda oldugu gibi zannedersem sizde siirin yazarinin yazilmadan eklendigi bir forumdan alinti yaparak buraya eklemissiniz...

Bu siir BURAK ALPEREN imzasi ile 2003 yilinda net ortamnda yayinlanmaya baslamisti..ama o zamanlar slayt gösterim,hareketli yazi giftleri ve resimli kart postal gibi degisik versiyonlarda.... Bu siir üzerine calisma yapan arkadaslar o zamanlar emege saygi noktasinda hassas davranip ismimide yaziyorlardi....Ne oldu bilinmez ama son 3 yildir net ortaminda bu hassasiyet malesef eskiye oranla cok azaldi...bircok sair arkadasimda bu dertten muzdarip...

Evvelâ PM ile size ulasmayi denedim, malesef yeni üye ve mesajim olmayinca ulasamadim...

Sizden istirhamim, Bu konunun ilk mesajinda eklemis oldugunuz siirimin altina BURAK ALPEREN ismini eklermisiniz...?

Buradan alinti yapip baska forumlara ekleyenler mutlaka olacak olmusturda,inanin pesinden kosturmaya yoruldum...
    Noter tasdikli olmasina ragmen yinede bir eser icin verilen emegi hice saymalarina üzülüyor üye olup uyarmaya calisiyorum...

Aslinda 2003 yilinda baska bir forumda eklenmis ve yorumu yapilmis bu siirimin bulundugu linki reklam mi yapiyorsunuz baska siteleri demez iseniz ekleyebilirim...

suan o sitede üyede degilim...

Anlayisiniza güvenerek yazdim,umarim yanlis anlamalara mahal verecek kelamin olmamistir...
    saygilarimla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BURAK ALPEREN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evvelâ siiri begenip buraya aktardiginiz icin tesekkür ederim.

Diger bazi forumlarda oldugu gibi zannedersem sizde siirin yazarinin yazilmadan eklendigi bir forumdan alinti yaparak buraya eklemissiniz...

Bu siir BURAK ALPEREN imzasi ile 2003 yilinda net ortamnda yayinlanmaya baslamisti..ama o zamanlar slayt gösterim,hareketli yazi giftleri ve resimli kart postal gibi degisik versiyonlarda.... Bu siir üzerine calisma yapan arkadaslar o zamanlar emege saygi noktasinda hassas davranip ismimide yaziyorlardi....Ne oldu bilinmez ama son 3 yildir net ortaminda bu hassasiyet malesef eskiye oranla cok azaldi...bircok sair arkadasimda bu dertten muzdarip...

Evvelâ PM ile size ulasmayi denedim, malesef yeni üye ve mesajim olmayinca ulasamadim...

Sizden istirhamim, Bu konunun ilk mesajinda eklemis oldugunuz siirimin altina BURAK ALPEREN ismini eklermisiniz...?

Buradan alinti yapip baska forumlara ekleyenler mutlaka olacak olmusturda,inanin pesinden kosturmaya yoruldum...
    Noter tasdikli olmasina ragmen yinede bir eser icin verilen emegi hice saymalarina üzülüyor üye olup uyarmaya calisiyorum...

Aslinda 2003 yilinda baska bir forumda eklenmis ve yorumu yapilmis bu siirimin bulundugu linki reklam mi yapiyorsunuz baska siteleri demez iseniz ekleyebilirim...

suan o sitede üyede degilim...

Anlayisiniza güvenerek yazdim,umarim yanlis anlamalara mahal verecek kelamin olmamistir...
    saygilarimla
    BENİM ALINTI YAPTIGIM YERDE MAALESEF İSİM YAZMIYORDU BENDE AYNEN AKTARDIM
    BU KONU HAKKINDA BENİ MAGZUR GÖRECEGİNİZE İNANIR SELAMLARIM
    SELAMETLE
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BENİM ALINTI YAPTIGIM YERDE MAALESEF İSİM YAZMIYORDU BENDE AYNEN AKTARDIM
    BU KONU HAKKINDA BENİ MAGZUR GÖRECEGİNİZE İNANIR SELAMLARIM
    SELAMETLE
    Cok degerli kardesim CABBARi...
    Mütevaziliginize ve anlayisiniza yürekten tesekkür ederim..
    Hassasiyetinizden dolayida Mevlâ sizden Razi olsun...

Tekrar tesekkür ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BURAK ALPEREN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cok degerli kardesim CABBARi...
    Mütevaziliginize ve anlayisiniza yürekten tesekkür ederim..
    Hassasiyetinizden dolayida Mevlâ sizden Razi olsun...

Tekrar tesekkür ederim..
    selametle...
    Yolun Açık olsun...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok güzel ve etkileyici..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle bir ölümü ALLAH c.c. herkese nasip etsin inşallah amin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari ustam paylaşımın için sana burak alperen üstad bu güzel şiir için de sana teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir şiir emeğine sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selametle...
    Yolun Açık olsun...
    Hayirdir mübarek...!
    Araniza almayacakmisiniz benide yol gösteriyorsun:49:

Sizin gibi degerli insanlarla dostluklar kurmayi vaktim ölcüsünde gelip yazmayi ve yazdiklarinizi okumayi isterim...Ama sen yolu simdiden gösterdin

Saka bir yana insa-Allah firsat buldukca ugramak isteyip ,faydalanmayi arzu ettigim sitelerden biriside burasi yaklasik iki-üc gündür inceliyorum, cok olmasada ...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri