Arkadaşlar ortamı germeyelim yoksa konuyu kilitlemek zorunda kalırım..Herkes oyunu kullansın burada şu an bir anket yok sadece bilgilendirme amaçlı bir konu var..
Teşekkur: 0
Arkadaşlar ortamı germeyelim yoksa konuyu kilitlemek zorunda kalırım..Herkes oyunu kullansın burada şu an bir anket yok sadece bilgilendirme amaçlı bir konu var..
tamam kardeş kızma inanıyorsan ne güzel.o zaman geldiğinde hepimiz burdayız .tekrar sonuclara bir bakarız.
Tamam burdayıs ....:45:
bence gerçeği yansıtmıyor tam tersi olması lazım 22 temmuz sonrası daha net bir şekilde anlayacağız?:45:
oy verdik, de bu sonuçlar şok edici benim inanmamak gibi bir iddiam olamaz ancak sanırım katılım yüzdesi düşük.neyse 22 temmuz sonrası herşey netleşir..
Şimdiye kadar 8077 bilgisayardan oy atılmış,çünkü her bilgisayardan tek oy atılabiliyor ikinci oyu kabul etmiyor burada oy kullananların hiç bir şeyden etkilendiklerini düşünmüyorum,ama sonuçlar bencede çok ilginç bu seçime'de yansırmı bilmiyorum yansırsa şok olur.Birde site bağımsız bir site hiç bir partinin veya kurumun değil,çünkü elde edilecek sonuçlar hiç bir yerde kullanılamaz her kesimden rahatlıkla oy kullanılabilir.
vatan ve milletimize hayırlı olsun.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri