REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next TPS AU YAZILIMLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next TPS AU YAZILIMLARI

--------------------------------------------------------------------------------

doktor hocadan alıntıdır 8000-9000 ciler yazılımlarınız hafta içi verilecek merak etmeyin.. 7500 dapcı yok 7500 fta cı diğer modellere hafta içi verilecek nreclerede Haftabaşı bir aksilik olmazsa Nrec ler farklı board o yüzden bugün verilmeyecek haftabaşı **2mb super fta da eklendi
    TEŞEKKÜRLER DOKTOR HOCAM
    .2.ADET.Next YE-2000 DOBRATECH

kargalar sürü ile 'kartallar 'yalnız ucar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki tamamda neden başka forumda olan yazıları birebir verme geregi ve o sitenin modaratorsune buradan teşekkur etme geregi duyuyorsunuz anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki tamamda neden başka forumda olan yazıları birebir verme geregi ve o sitenin modaratorsune buradan teşekkur etme geregi duyuyorsunuz anlamadım
    katılıyorum orada teşekkür yazabilirsin burada ne gerek varki böyle bir yazıya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygımız dan hocam saygımızdan birdaha olmaz merak etmeyim hoşçakalım
    .2.ADET.Next YE-2000 DOBRATECH

kargalar sürü ile 'kartallar 'yalnız ucar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şampiyon boş ver takma kafana, sen yinede bildiklerini, duyduklarını bu forumda bizlerle paylaş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next ye 8000 plus var yazılım attım fakat multılerde donmalar oluyor ne acaba ?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İKRAM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next ye 8000 plus var yazılım attım fakat multılerde donmalar oluyor ne acaba ?????
    Yapacak birşey yok malesef.Yazılımsal bir sorun o

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın ikram bey serkan ustanın dediği gibi 8000 serilerindeki yazılımların tam güzel bir yazılım çalışması denedecek derecede bir emek verilmemiş bu auto yazılımları cihazlarda donmalar kapanmalar ve benzeri gibi hatalara yol açıyor bidahali yazılımlarda bu gibi hataları giderirlermi bilinmiyor ama hataların olduğu kesindir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın ikram bey serkan ustanın dediği gibi 8000 serilerindeki yazılımların tam güzel bir yazılım çalışması denedecek derecede bir emek verilmemiş bu auto yazılımları cihazlarda donmalar kapanmalar ve benzeri gibi hatalara yol açıyor bidahali yazılımlarda bu gibi hataları giderirlermi bilinmiyor ama hataların olduğu kesindir
    O Hatalar 4 yıldır özellikle next 8000 serisinde giderilemedi Bundan sonrada giderielcegide zannetmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sorunumla ilgilendiginiz icin teşekederim yazılım olrak (YE-8000PLUS_050607) bunu yükledım yükleme programı ıse (Download downloader) softcam felan bahsediliyor aca ba softcam ,yüklemem gerekiyormu ? gerekıyorsa hangı softcam hangı programlan yukleyecegım boot 1,3 teşekkür ederim arkadaşlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri