Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Next Yükleme Problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Next Yükleme Problemi

Slm arkadaþlar..ben cihazýma ;

YE-2005DZ_HW-16.C0.A1
    YE-2005DZ_HW-16.00.A1
    YE-2005DCIZ_HW-12.C1.A5
    YE-2005DCIZ_HW-12.01.A5

yukarýda yazýlý olan keyleri Kup230 ile yükledim ama cihaz açýldýktan sonra 8.8. diye bir þey yazýyor bu neden olabilir... ????
    þimdiden Teþekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aferim iyi yapmýssýn.Cihazýn flaþýnýn tekrar yazýlmasý lazým servislik olmuþ cihaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Orijinal Yazýlýmýný Yüklesem Olmaz mý ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne yaparsan yap olmaz yanlýþ yazýlým atmýssýn 8888 hatasý öyledir.sen c yazýlýmýda atmýssýn normal board yazýlýmýda cihaz ucmuþ malesef..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hmmm...oKe...demek Servislik haa..Teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý senolsamur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hmmm...oKe...demek Servislik haa..Teþekkürler...
    Kurtarma yazýlýmlarý vardý.Onlardan cihazýnýn H/W sine uygun olaný yükleyiniz
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu ®adakoglu tarafýndan (01-02-2008 Saat 09:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar yeri burasýmý bilmiyorum ama.bi sorum olacak.cihaz at.7010 d cýz .info. 10.05.21.cfcb .sw.v02.00.07 hw.v12.01,a5 loder. v2.1.9.v3 ca.2.25. cihaz açýldýðýnda pin kodu istiyor herhangi bir tuþa bastýðýnda tekrar kapanýyor.açýyorum ama yine aynýsý yapýyor menü bilgilerine dahi girilmiyor. yardýmcý olurmusunuz. teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý amca16 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar yeri burasýmý bilmiyorum ama.bi sorum olacak.cihaz at.7010 d cýz .info. 10.05.21.cfcb .sw.v02.00.07 hw.v12.01,a5 loder. v2.1.9.v3 ca.2.25. cihaz açýldýðýnda pin kodu istiyor herhangi bir tuþa bastýðýnda tekrar kapanýyor.açýyorum ama yine aynýsý yapýyor menü bilgilerine dahi girilmiyor. yardýmcý olurmusunuz. teþekürler
    Çihazýnýn sistme bilgisi üzerin egelip kumandadan renkli tuþlara sýra ile basarsan þireler 0000 sýfýr olur.Bu da olmasa çihazýna yeni yazýlým yükleyebilirsin.Çihazýn açýlýp kapanmasý çihazda bir sýkýntý olabilir.Cihazýn anten giriþinde þase olabilir.Baðlantýlarý kontrol ediniz.Çihazýn giriþindeki kabloyu söküp çihazý tekrar çalýþtýnýz.Yine çihaz açýlýp kapanacak mý test ediniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

flaþ sökülüp yeniden yazýlacak baþka yok caresi servis yada ilgili kiþilere müracaat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için saðolun .ama cihaz hiç açýlmýyor ilk açýlýþta pin kodu istiyor herhangi bir tuþa bastýðýmda cihaz kapanýyor .teþekürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri