cihaza strm yazýlýmý yükledim herþeyi uygun þekilde fakat menü geliyor sonra cihazýn ekranda halt yazýsý çýkýyor orjinaline dönemiyorum yardým ederseniz sevinirim:49: :49:
cihaza strm yazýlýmý yükledim herþeyi uygun þekilde fakat menü geliyor sonra cihazýn ekranda halt yazýsý çýkýyor orjinaline dönemiyorum yardým ederseniz sevinirim:49: :49:
h/w nosu nedir?
next 2005 anýmasyonlu menu degýlmý stream yazýlýma cevýrdýysen eskýye gerý donusu yok yanlýs býlmýyorsam ama flas degýstýrmeyle eskýye donuyodu galýba
ama bir türlü kabul ettiremedim
arkadaþým ilk önce kurukafayý at sonra atacak olduðu yazýlýmý at kabul eder..
önce kuru kafayý at gene almýyorsa kup 240 la at alýr
Model........: NEXT YE-20005DCIZ
Info..........: 10.05.21-DICO
S/W..........: V02.00.07
H/W..........: V12.01.A5
Loader.......: V2.1.9 v3
C.A...........: 2.2.3
bu bilgilere göre bu yazýlýmý mý yüklemem gerekir ustalar
Ýlk öcne Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile yükleyin daha sonra Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. dosyanýný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile yükleyin
Cihazýnýz normal açýldýktan sonra Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile TPS AU için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yazýlýmýný atýn.Kolay Gelsin..
Konu tike® tarafýndan (04-08-2007 Saat 17:28 ) deðiþtirilmiþtir.
s/w:voa.00.02 h/w:12.c1.a5 loader:v02.01.09 model satfr-c570 c.a:2.2.2 hocam ora ora 5010dcý yazýlým hangýsý oluR
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri