REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: LİG TV ve korsan olayı.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LİG TV ve korsan olayı.....

DİGİTÜRK, lig tv korsan izleyenler artık bir daha izleyemiyecek . Nasıl mı?

Kaynak, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TIKLA GÖR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parası olan abone olsun..parası olmuyanda korsan izlesin..bilgisi becerisi imkanı varsa niçin izlemesin..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DİGİTÜRK, lig tv korsan izleyenler artık bir daha izleyemiyecek . Nasıl mı?

Kaynak, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TIKLA GÖR

Kardeş ben kendim bizzat izliyorum.Kendime yaptığım kartla şakır şakır izliyorum. Hemde bütün kanallar açık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaant288 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş ben kendim bizzat izliyorum.Kendime yaptığım kartla şakır şakır izliyorum. Hemde bütün kanallar açık.
    suz yerin kulağı var derler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl izlediğini heralde çoğu kişi merak etmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaant288 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilmem farkındamısınız ama forumun üst tarafında DSMART,DIGITURK,LİG TV paketlerine Ve Yayınlarına yönelik illegal Çözüme Ait Konular Açılması Ve Mesajların Yazılması Yasaktır diye kayan bir yazı var o yazı süs olsun diye koyulmadı.

Forum kurallarını tekrar okuyunuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilmem farkındamısınız ama forumun üst tarafında DSMART,DIGITURK,LİG TV paketlerine Ve Yayınlarına yönelik illegal Çözüme Ait Konular Açılması Ve Mesajların Yazılması Yasaktır diye kayan bir yazı var o yazı süs olsun diye koyulmadı.

Forum kurallarını tekrar okuyunuz...
    Kardeş bende zaten şöyle çözülür böyle çözülür demiyorum.Sadece ben bütün kanalları izliyorum diyorum farkındasın herhalde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parası olan izlesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş bende zaten şöyle çözülür böyle çözülür demiyorum.Sadece ben bütün kanalları izliyorum diyorum farkındasın herhalde.
    Alttaki mesajınız öyle demiyor ama

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri