REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: LİG TV ve korsan olayı.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah aşkına bırakın böyle işleri..seyreden arkadaş yasal takibata uğradığı zaman ağlamasın...şimdiki günlerini kar saysın...biz yasal olarak seyretmeye devam edelim...selametle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah aşkına bırakın böyle işleri..seyreden arkadaş yasal takibata uğradığı zaman ağlamasın...şimdiki günlerini kar saysın...biz yasal olarak seyretmeye devam edelim...selametle...
    yasadışı seyredeni digitürk eliyle koymuş gibi buluyormu ? ben seyretmiyorum ama oyle yalanlar uydurmuşlarki . allah allah dedirtecek cinsten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gezginemlak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yasadışı seyredeni digitürk eliyle koymuş gibi buluyormu ? ben seyretmiyorum ama oyle yalanlar uydurmuşlarki . allah allah dedirtecek cinsten.
    Cardshare ile izleyenin bulunması zor ama başka yolunu bilmeme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cardshare ile izleyenin bulunması zor ama başka yolunu bilmeme
    çok kolay..yasal takibat sırasında mahkemeden karar çıkarttırır..forum yönetimlerinden ben seyrediyom diyenlerin IP numaralarını temin eder ve BİNGO....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok kolay..yasal takibat sırasında mahkemeden karar çıkarttırır..forum yönetimlerinden ben seyrediyom diyenlerin IP numaralarını temin eder ve BİNGO....
    ben seyretmiyorum

arkadaslar saka maka bu işin sakası olmaz yakalndınmı cok kotu duruma dusersiniz aslında izleyen server alan soun olmaz ama server açan için buyuk sorun olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hehe buluyor. :D

Alıntı gezginemlak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kardeş nasıl bulacakki.O kart geri digitürk'e giden sinyali kesiyor.Telefon hattı falanda bağlamıyorum zaten.2.ciside digitürk öyle ip'den bulacak yok bilmem napacak.Adamlar onamı uğraşıyo. İnternet ortamında bi ton forum sitesi var.Bunların herbirinde ben izliyorum diyenin ip'sini bulmaya kalksa oooooo.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum Su Anda V5 Sİtemdekİ Kartlar Ne PaylaŞim Ne De BaŞka BİŞeyle İzlene Bİlİyor Bu TÜr BoŞ Laflarla Kafanizi Yormayin Laf KarmaŞaŞindan BaŞka BİŞey Deyİl

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri