Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forumlarda Bulunan MP3-FİLM Bölümü Son Darbeyi aldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumlarda Bulunan MP3-FİLM Bölümü Son Darbeyi aldı

Forumlarında Bulunan (bazı uydu siteleride bunu yapıyordu uye cekmek için)MP3 Bölümü ve Film Paylaşımı Son Darbeyi aldı arkadaşlar ..mp3 bölümlerini kaldırmışlar zaten yasak olan birşeyi koymak foruma akıl mantık almıyordu zaten hayırlısı olsun bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum yani mp3 dagıtılması legal mi yoksa illegal mi..(tabiki illegal)ÇOGU FORUMDA Mesaj YAZMA KARSILIGI MP3 leri veriyordu ..Bunu Tartışmak istiyorum
    Konu Admin tarafından (16-01-2006 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi bana göre zaten mp3 illegal bir bakıma kul hakkı yani haram..
    bu benim görüşüm...
    selametle..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zamanla tarihe karışacak bunlar...
    Mesaj yazma karşılığı mp3 verilmesi ise çok komik.. Şeker dağıtır gibi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
    Zamanla tarihe karışacak bunlar...
    Mesaj yazma karşılığı mp3 verilmesi ise çok komik.. Şeker dağıtır gibi..
    içerige msj yaz mp3 al

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mp3 illegal olduğu için haramlığı tartışılmaz ama hanginiz bana burada benim bilgisayarımda mp3 yok derse bozuşuruz
    sevgiler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim pc mde var mp3 hemde yüzlerce ama olmuyor işte biranda ne varsa silip atamıyorsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    mp3 illegal olduğu için haramlığı tartışılmaz ama hanginiz bana burada benim bilgisayarımda mp3 yok derse bozuşuruz
    sevgiler.....
    Biz Onu tartışmıyoruz illada mp3 vardır.ama Yasak olan bir olayıbirilerin delmesinden bahsediyoruz yanlış anlaşılıyor galiba.BU bir acıkca yasaktır kardeşim bizdeki firma bile bu olaya karşı bende karşıyım.ama adamlar ne yapıyor dalga gecerscesine yasak falan dinlemeyiz diyor veriyor mp3 altada yasal uyarı burada yayınlanan mp3 lerin 24 saat içinde silinmesi gerek varmı böyle bir şey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Biz Onu tartışmıyoruz illada mp3 vardır.ama Yasak olan bir olayıbirilerin delmesinden bahsediyoruz yanlış anlaşılıyor galiba.BU bir acıkca yasaktır kardeşim bizdeki firma bile bu olaya karşı bende karşıyım.ama adamlar ne yapıyor dalga gecerscesine yasak falan dinlemeyiz diyor veriyor mp3 altada yasal uyarı burada yayınlanan mp3 lerin 24 saat içinde silinmesi gerek varmı böyle bir şey
    adam bi kere yüklemiş zorla sildiremessinki madem sildireceksin niye yayınlıyosun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    24 saat içinde silinmez ise ne oluyor acaba? Silmeyenler için 24 saat sonra kendi kendini yok eden mp3 versinler o zaman.. Bu gırggır geçmedir. düpedüz..
    ***** verip deneme amaçlıdır denilmesi gibi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi 24 saatten bahsediyorsunuz anlamadım benim pc de 10 senelik var belki..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri