REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Forumlarda Bulunan MP3-FİLM Bölümü Son Darbeyi aldı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Biz Onu tartışmıyoruz illada mp3 vardır.ama Yasak olan bir olayıbirilerin delmesinden bahsediyoruz yanlış anlaşılıyor galiba.BU bir acıkca yasaktır kardeşim bizdeki firma bile bu olaya karşı bende karşıyım.ama adamlar ne yapıyor dalga gecerscesine yasak falan dinlemeyiz diyor veriyor mp3 altada yasal uyarı burada yayınlanan mp3 lerin 24 saat içinde silinmesi gerek varmı böyle bir şey
    onu yükleyipte 24 saat içinde sileni alnından öpmek lazım ozaman

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    onu yükleyipte 24 saat içinde sileni alnından öpmek lazım ozaman

doğru söylüyorsun ben kimseyi ne duydum ne gördüm kimse silmez ama oda işin kılıfı sadece.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mp3 vermek legaldir veya illagaldir orası beni ilgilendirmiyor...diğer yazılımlar olsun,proğramlar olsun bakıldığında işe yarar çoğu şey paralı ücretli...düşünün bir kere her şeye para versek halimiz ne olurdu...bazı siteler veriyormuş verirler yada vermezler o onların sorunudur...isteyen site istediğini verir bu onların sorunudur zaten son zamanlarda mp3 veren sitelere çok büyük yaptırım uygulanmaya başladı bazı siteler tamamen kapattırıldı yada çalışamaz hale getirtildi...Netin en sevdiğim yeri paylaşımdır legal yada illagal öyle takıntılarım yoktur...işe yarar ne varsa kullanın kullandırın...sevgiyle kalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

legal yapılan herşey yasak zaten mp3 paylaşımıda legal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir cd 10 ytl olursa silmez tabi kımse ben kendi cd mi kendim yapıyorum 50 kuruşa maloluyor şimdi söyleyin hangisini tercih edersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence illegal.Adamlar bir cd çıkaracak binlerce dolar harcıyor,emeğini koyuyor sonrada birileride doğru dürüst emek harcamadan bunları dağıtıyor.Olacak işmi bu.Ha diyeceksinizki cd fiatları yüksek evet bunda bende hem fikirim düşürsünler fiatları bakalım korsan filan kalıyormu.Bence bu millet eğer cebine uygun olursa illegaliteden uzak durur.Hem aslı varken niye kopya kullansın biliyorsunuz kopyalarda bir sürü problemler yaşanıyor.Saygılar.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri