onu yükleyipte 24 saat içinde sileni alnından öpmek lazım ozamanSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
onu yükleyipte 24 saat içinde sileni alnından öpmek lazım ozamanSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
fa77 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
doğru söylüyorsun ben kimseyi ne duydum ne gördüm kimse silmez ama oda işin kılıfı sadece.
Mp3 vermek legaldir veya illagaldir orası beni ilgilendirmiyor...diğer yazılımlar olsun,proğramlar olsun bakıldığında işe yarar çoğu şey paralı ücretli...düşünün bir kere her şeye para versek halimiz ne olurdu...bazı siteler veriyormuş verirler yada vermezler o onların sorunudur...isteyen site istediğini verir bu onların sorunudur zaten son zamanlarda mp3 veren sitelere çok büyük yaptırım uygulanmaya başladı bazı siteler tamamen kapattırıldı yada çalışamaz hale getirtildi...Netin en sevdiğim yeri paylaşımdır legal yada illagal öyle takıntılarım yoktur...işe yarar ne varsa kullanın kullandırın...sevgiyle kalın...
legal yapılan herşey yasak zaten mp3 paylaşımıda legal
bir cd 10 ytl olursa silmez tabi kımse ben kendi cd mi kendim yapıyorum 50 kuruşa maloluyor şimdi söyleyin hangisini tercih edersiniz?
Bence illegal.Adamlar bir cd çıkaracak binlerce dolar harcıyor,emeğini koyuyor sonrada birileride doğru dürüst emek harcamadan bunları dağıtıyor.Olacak işmi bu.Ha diyeceksinizki cd fiatları yüksek evet bunda bende hem fikirim düşürsünler fiatları bakalım korsan filan kalıyormu.Bence bu millet eğer cebine uygun olursa illegaliteden uzak durur.Hem aslı varken niye kopya kullansın biliyorsunuz kopyalarda bir sürü problemler yaşanıyor.Saygılar.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri