REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: GM 9700 CIM seste atlamalar başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GM 9700 CIM seste atlamalar başladı.

Doğan yayın grubunun şifreye geçtiğinden beri daha önce sesi net olarak duyabildiğim bazı yayınlarda ( Doğan Paketinin hepsi Kral TV Habertürk ) seste atlamalar ve anlaşılmayacak derecede tiz bir şekilde bozulmalar başladı.
    Sorunun giderilmesi hakkında önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Konu dragutcim tarafından (07-05-2007 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: TV ekledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğan gurubunda bu sorunlar tekrar baş göstermeye başladı galiba. doğan gurubuna ait frekansı silip tekrar taratın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sorun çözüldü

Volkan dediğini yaptım, sorun halloldu teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar çok teşekkür..bende ne oluyor diyordum .sorun düzeldi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doğan yayın grubunun şifreye geçtiğinden beri daha önce sesi net olarak duyabildiğim bazı yayınlarda ( Doğan Paketinin hepsi Kral TV Habertürk ) seste atlamalar ve anlaşılmayacak derecede tiz bir şekilde bozulmalar başladı.
    Sorunun giderilmesi hakkında önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    10 nisan yazılımı yükledikten sonra cihazda reset ve kumanda da kilitlenme sorunu ortadan kalktı fakat bir süre sonra bu sorunlar başladı.Hatta yeni farkettim hortbird de bir iki kanalda da bu sorunu yaşıyorum.Önceleri bunu pek önemsemedim ,uydudan sandım ama hala devam ediyor.
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (11-05-2007 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğan gurubunda bu sorunlar tekrar baş göstermeye başladı galiba. doğan gurubuna ait frekansı silip tekrar taratın.
    Volkan arkadaşım Aynı sorun benim cihazımda var ,bu pakete ait frekansı silip daha sonra yine bu kanalları seyredebilmek için tekrardan frekansını girerek mi taratacağız yoksa.....Neden tekrar taratıyoruz anlayamadım.(9400 Vci)

Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (11-05-2007 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan arkadaşım Aynı sorun benim cihazımda var ,bu pakete ait frekansı silip daha sonra yine bu kanalları seyredebilmek için tekrardan frekansını girerek mi taratacağız yoksa.....Neden tekrar taratıyoruz anlayamadım.(9400 Vci)

Saygılar,
    Ses pidleriyle oynuyorlar...silmedende tekrar o frekansta arama yapın ses sorunu düzelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ses pidleriyle oynuyorlar...silmedende tekrar o frekansta arama yapın ses sorunu düzelir...
    Teşekkürler arkadaşım.

Saygılar,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri