Teşekkur: 0
aynı kanallar digitürk te şifreli.üstelik ücretli.nedir problem anlamadım.abonelik ücreti illa ödenmek zorunda mı.adam sistem kurmuş al makinayı ücretsiz izle diyor.e siz ne yapıyorsunuz ? yok şöyle olacak yok böyle olacak.doğmamış çocuğa don biçiliyor.ilerde mutlaka bi şekilde ücretlendirme olacaktır.ama şu an böyle ve gayette güzel.ben iyi ki almışım diyorum.sonrasını zamanı gelince düşünürüm.uyarsa devam.
Bize bir şey olduğu yok.Sadece kazık yemekten aptal yerine konmaktan bıktık.Çok memnunsan aman sende kalsın reklam yapma.İlerliyen günlerde belli olur her şey nasıl olsa.Tabi uymazsa Paranda çoksa gider her ay bir recever alırsın sistem değiştirirsin.
Konu kucer06 tarafından (30-05-2007 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.
kullanmayan insanların forumun bu bölümünde ne işi var ve neye göre eleştiriliyor hala anlamadım.ayrıca kimsenin reklamını yapmaya niyetim de yok.zamanında uydunun her türlüsünü izledim.emu peşinde ben de çok koştum.hatta 1 yıl digitürk aboneliğimde var.merak ediyorum digitürk e ayda 25 ytl bayılırken kimse kazıklandığımdan bahsetmiyordu.acaba hangisi kazıklanma bana biri anlatsa.ayrıca ilk makinam sansui idi .doğanın makinası.orada bi katekülle oldu yayınlarla ilgili.ama cihaz fena değildi.velhasıl ben şimdilik iyi diyorum.ileride diyorsun onuda o zaman düşünürüm.sağol sen bizleri düşünme tasalanma boş yere.
Size gerek yok zaten onlar yalan yanlış reklamını yapıyor.
Sansui varken Kanal 1 deki dünya kupasını olmayan emu ile mi seyretmiştiniz,yoksa kahvelerde mi.Platform kurulmasına kimsenin karşı olduğu yok.Karşı olunan sizin önceden olduğunuz gibi kullanıcıların kazıklanmasını engellemek."Anamızı boyayıp,ballandıra ballandıra tekrar babamıza satmasını engellemek.Yanıltıcı reklamlarla iş yapılamayacağını göstermek.
Dsmartın ve digitürk'ün(uydumu dt mi reklamı) size ne kadar inandırıcı geliyor? Bu reklamlara inananlara smartın bu hali ile değil 300 YTL 100 ytl dahi etmeyeceğinin bilinmesi gerektiğini anlatabilmek.100 YTL lik cihazda da var olan kanal dizme olayının 300 YTL lik cihazda Aydın Doğanın keyfine kaldığını anlatabilmek.Övdükleri Fashion'un,Travel kanalının heryerde zaten şifresiz olduğunu,discoveryinin sanayi sitesine döndüğünü anlatmak.
Digitürke 25 YTL bayıldığında ne için bayıldığını biliyorsun.Bunda 300 cihaza bayılıyorsun maş için,Passion için,sinema için ne kadar bayılacaksın,söyleyebiliyormusun?Söyleyemezsin çünkü nekadar olacağını bilmediğin birşeyi satın aldın.Bunu siz değil.Smart bile bilmiyorki henüz.Kusura bamayın 300 YTL ye halen ev geçindirenler var.Yarın hangi kanalın geleceğini,ne olacağını bilip bilmeden bu parayı onlara bayılmazlar.Aylardır HBO nuz ne oldu,TPS ile anlaşmaya çalışacaklardı ne oldu.Digitürk ne dedi."22 mayısta Nick.kanalı gelecek dedi.22 mayısta yayına başladı.Smart bunu dahi yapamadı.Sürekli -cek -cak-cuk larla iş yapmaya çalıştı.İstenen Gelecek zaman fillerini öğrenmek değil,Şimdiki zaman.2008 yılında olmayacak maç ihalesi için bile ortalığı bulundarıp nemalanmaya çalıştılar.
Çocuk doğdu ama sakat doğdu.doğmamış çocuğa don biçiliyor.
Uymazsa sansui gibi çöpe mi.Demekki sizin paranız çok.Güle güle harcayın ozaman.Uymazsa diye kimse parasını çöpe atmaz,kusura bakmayın.uyarsa devam.
Buradada dt yine sizin cihazdan üstün.Uymazsa olayında çöpe atmıyorsunuz,Aboneliğinizi bitirirsiniz,olur biter.
Aslında sizi aydınlatamaya çalışmaya,tartışmaya gerek yok.Siz saten Doğan'ın kazıklarına alışmışsınız.Sansui faciasından sonra halen doğan'ın makinesini almanız garip.Doğan'a at gözlüğü ile bakmaya devam edin.ayrıca ilk makinam sansui idi .doğanın makinası.orada bi katekülle oldu yayınlarla ilgili.
Aydın doğan 2-3 ay sonra HD cihaz çıkaracak,yaz sonunda piyasada olacağını söylediler yetkilileri, kanallarıda HD ye geçer büyük ihtimalle
Sizde para çok nasılsa bunu bir garibana verin,6 aylık makineyi atıp HD alın ozaman.Yahu anlayın artık bunu.Böyle digital yayıncılık olmaz,platform olmaz.
İmzaladığınız sözleşmedeki 4.maddeyi inşallah okumuşsunuzdur.Smart bu maddede nasılsa kendini "Satıcı benden sadece cihazı alır,başka hak iddia edemez" yazan madde ile kurtarıyor.
izlemem ama şifrelenmesine üzüldüm.ara sıra çok az bakardım
Soru: Digiturk te 2 ay ödemeni geciktirdiğinde ne olur?
Cevap: Yayının kesilir ve sadece TRT 1 izlemeye mahkum kalırsın ve her ay da faiz işler.
Ben Vefa diye buna derim..teşekkür ederim..
arkadaşım kulananda kulanmayanda yorumunu yazar buraya nedemek kulanmayanın ne işi var sansui kulandım diyorsun bende sansui kulandım cihaz güzeldi diyorsun allah aşkına neresi güzeldi hala o cihazı kulanan arkadaşlar aglıyor zaten coguda degiştirdi benim d smartta eleştirdigim tek nokta insanları yanıltması once parasız falan filan deyip sonra izledigin kadar ode gibi garip bir uygulama koyması bu ne celişki anlamadım bende paralı plartforumlara karşıyım acıkcası arkadaşlar bu ülkede herkes avrupa düzeyinde geliri yok bir zevki var tv onuda ellerinden alıyorlar yazık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri