Bu da öpüşme tarifesi
Aysun Kayacı bir reklam filminde öpüşüp karşılığında 250 bin YTL aldı. Peki diğer ünlülerin öpüşme tarifesi ne?
Aysun Kayacı bir reklam filminde öpüşüp karşılığında 250 bin YTL aldı. Büyük yankı yaratan bu öpüşme hemen akla diğer gözde ünlüleri getirdi. Peki onların bir sinema ya da filmi için öpüşmelerinin karşılığı nedir?
Son dönemin gözde mankenleri kamera önünde öpüşmenin bir bedeli olduğu görüyünde ve her biri kendi öpücüğünün fiyatını açıklıyor. Ahu Türkpençe ve Irmak Ünal gibi mektepli oyuncular ise öpüşmenin de oyunculuğuh bir parçası olduğunu böyle bir şey için asla para almayacaklarını söylüyorlar.
ÖPÜCÜĞE PARA İSTEYEN ÜNLÜLER
Güzide Duran: Aslında kemaralar önünde öpüşmeyi tercih etmem. Ama 1 milyon dolar verilirse o zaman öpüşmeyi düşünürüm.
Doğa Bekleriz: Öpüşmenin bedelinin 250 bin YTL'den aşağı olmayacağı kesin. 500 bin YTL verirlerse öpüşürüm.
Ebru Şallı: İlk olduğu için fiyatı yüksek tutarım. 500 bin YTL'ye öpüşürüm.
BEN OYUNCUYUM, ROLÜN GEREĞİNİ YAPARIM
Ahu Türkpençe: Ben oyuncuyum. Bu soruyu Aysun Kayacı ve türevlerine sormalısınız.
Irmak Ünal: Ben oyuncuyum para için öpüşmem. Bunu aklımdan bile geçirmem..(Vatan)
Yer imleri