Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Yardım stream kanal editörü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yardım stream kanal editörü

Arkadaşlar indirdiğim hiçbir kanal editörü açılmıyor.Dosyayı indiriyorum editörü çıkarıyorum çıkardığım editör yani dosya seç,transfer,model seç sayfası açılmıyor acaba neden bilgisi olan varsa teşekkür ederim.
    Konu kucer06 tarafından (13-05-2007 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar yardım edecek yokmu kafayı yiyecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım indirdiğin dosyanın içinde setup dosyası vardır önce onu kuracaksın ondan sonra kullanacaksın
    ayrıntılı bilgi linkte
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Ustam ellerine sağlık inanırmısın bir haftadır kaç yere yazdım hiçbir yerden doğru cevap alamadım şimdi problem çözüldü teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide arkadaşım sen bir haftadır yazıyorum diyorsun ama; buraya daha bugün yazmışsın ayrıca sorununun giderildiğine çok sevindim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlgin için teşekkürler üstadım Süpersat'a 09.05.2007 de yazmıştım gözünden kaçtı o zaman herhalde tekrar teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlgin için teşekkürler üstadım Süpersat'a 09.05.2007 de yazmıştım gözünden kaçtı o zaman herhalde tekrar teşekkürler
    herhalde göremedim yinede dediğim gibi sorununun giderildiğine sevindim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli arkadaşlarım stream kanal yüklemede sorun yaşayanlar pc ye önce sunny nin kanal editörünü kursunlar sonra hemco kanal editörüyüyle kanallarını yükleyebilirler ben öyle yapıyorum gayet güzel hiç bi sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hediş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşlarım stream kanal yüklemede sorun yaşayanlar pc ye önce sunny nin kanal editörünü kursunlar sonra hemco kanal editörüyüyle kanallarını yükleyebilirler ben öyle yapıyorum gayet güzel hiç bi sorun yok
    Tavsiyeniz için Tesekkurler !!

10. 08-11-2012, 21:13

11. 08-11-2012, 21:13

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri