REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: sevgının gucu nelere kadir.......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha sevgının gucu nelere kadir.......

İstanbul da oturan Makbule Tokmak isimli genç kız, akrabaları vasıtasıyla tanıştığı; yatalak, kötürüm, yarı felçli ve moron Tacettin Kaymak a ilk görüşte aşık oldu ve 1 hafta içerisinde dünya evine girdi.

Muhabirimize açıklamalarda bulunan Tokmak, Tacettin i ilk gördüğünde yıldırım çarpmış gibi olduğunu ve hemen evlenmek istediğini, bunun içinde araya torpilli adamlar koyarak, en kısa sürede nikah tarihi aldıklarını söyledi.

Doktorlarının söylediğine göre 3 aylık ömrü kalan Tacettin Bey ise, muhabirimizin tüm sorularına "Ihhh, ay anammm, vaahhh" diyerek, ne kadar sevinçli olduğunu belirtti.

Taze gelin, her ne kadar sevinçli olsa da bunun buruk bir sevinç olduğunu ifade etti. Damadın akrabaları tarafından, mirası için evlendiği iftiralarına maruz kaldığını ve bunun da kendisini çok üzdüğünü belirten taze gelin, "Ben Tacettin imin Ş.Urfa nın zengin ağalarından birinin oğlu olduğunu bilmiyordum, inanın sizden duydum, ben Tacettin imi dünyalara değişmem vallahi ayol" dedi. Ayrıca taze gelin, bu yıpratmaların yaralarını balayında saracağını belirtti.

Eşinin rahatsızlığı sebebiyle, hastanede yatmaya devam edeceğini, kendisinin de kocasına vekaleten çok sevdiği ve kardeşi olarak gördüğü 3 erkek arkadaşıyla Hawai ye gideceklerini söyledi.

Muhabirimize isterse dördüncü olarak gelebileceğini söyleyen taze gelin, muhabirimiz tarafından nazikçe reddedildi.

Mutlu çiftimizin nikah fotoğrafları da sallamahaber ekibi tarafından görüntülendi.

Kaynak: SallamaHaber.Blogcu.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ya nelere kadîrmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...vekaleten balayı ha???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri