REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: 80800 Ci Bİss BÖlÜmÜ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

80800 Ci Bİss BÖlÜmÜ

nasıl giriliyor unuttum menüye basıp hangi rakamı tuşluyorduk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem ayarlarının üzerinde 121 tuşla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart acemiyim lütfen yardım!

Slm arkadaşlar 80800 CI var ve acemiyim.modül,kart yok ve tekçanak var.
    sizlerden ilk ricam ntv ve ntv spor'u nasıl izleyeceğim? Formu dolaştım birçokşey var denedim ama beceremedim.(80800 için bulabadım)
    "editcode" ye kadra geldim. forumda arkadaşların verdiği şifreleri girdim olmadı. kodları girecek birkaç yer var hangisi olduğunu bulamadım . 80800 için açıklayabilirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım edit code bölumunde kırmızı tuşla bis bölumune gel ve ntv spor ***lerını gir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler volkan dostum.. artık seyrediyorum.
    bu arada Galatasaray ve Fenerbahçeye Avrupa maçlarında başarılarr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başlangıç itibari ile 3 sorum vardı. Birincisine 4 dakika gibi kısa bir sürede cevap aldım. Bu benim açımdan bir rekor. Hiç bir forumda bu kadar hızlı cevap görmedim. Tebriklerr.
    İkinci sorum starda şampiyonlar ligi nasıl izlenir?
    Şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arama yapıp site içinde yukardaki bilgiye ulaştım. ŞAM.Ligi maçları sırasında deneyeceği açıp açmadığını ama 1fff kısmını biss şifresi kısmına giremedim. Hadi hayırlısı
    Konu Volkan tarafından (03-11-2008 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elipson Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sıfre 1fff a021230035461400 denendı o***

arama yapıp site içinde yukardaki bilgiye ulaştım. ŞAM.Ligi maçları sırasında deneyeceği açıp açmadığını ama 1fff kısmını biss şifresi kısmına giremedim. Hadi hayırlısı

arakadaşım star tv ile ilgili bu forumda *** vermek ve nasıl açılacağı hakkında bilgi vermek yasaktır bu konuda aykırı hareket edenler forumdan uzaklaştırılır. bu konu ile ilgili google de arama yapınız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok dostum sağol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri