Teşekkur: 0
Evet Kullanıyorum
Hayır Kullanmıyorum
On yıldır kullanıyorum bankalar bu tür müşterileri sevmezler ama hiç faiz ödemedim bilinçli kullanırsan iyi, hesabını bilmiyenler kesinlikle kullanmasın aile facialarına sebep olabilirler.
6 yıldır düzenli kullanıyorum aşırıya kaçmadan ödemelerimi ayarlıyorum..
hayır kulanmıyorum işim ilmaz kartla
.
ben 93 yılından beri kullanıyorum çokta memnunum..fakat aşırıya kaçmadan dikkatli kullanmak lazım...![]()
kullanmıyorum kullanılmasınıda tavsiye etmem kullanmadığım halde kart parası geldi kartı kapattırdım
Evet kullanıyorum kredi kartı iki yüzlü bir şeydir ya cebindeki dost yada cebindeki düşman ama bunu tamamen kullanıcının kendisi belirler..
kullanmayı hiç düşünmedim kullanmamda atalarımızın da dediği gibi ayağımı yorgana göre uzatırım cebime göre hesabımı yaparım ağrımayan başımı ağrıtmam keyfime bakarım saygılar.
bende kullanıyorum bende 5 bankanın kredi kartları var bu gidişlede hepsini iptal edecem bana dün gelen bir bankanın extre kredi kartına 30 ytl kart yıllık kart parası yuzunden iptal ettim daha önceki senelerde 10 ytl geliyordu hadi önemli değil veriyordum ancak baktım bu öcreti 3e katlayınca hemen iptal ettirdim herkes ekstresini kontrol etsin her yıl mutlaka bu öcret alınıyor..
bilinçli kulanımda çok ama taksit vadeleri çok yüksey yani 15 ay veya 20 ay vatandaş bu taksitler bitene kadar başka hiçbir yere harcama yapamıyor bu sebeblede kimseye tavsiye etmiyorum saygılar arkadaşlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri