Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
302. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kullanıyorum

208 68.87%
  • Hayır Kullanmıyorum

94 31.13%
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı VDOGAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10 yıldır kullanıyorum ama ölçüyü hiç kaçırmadım ölçüyü kaçırmazsan tabii iyi ama ölçüsünü kaçıranlara ALLAH yardım etsin.....
    dogru söylüyon ölçüykacırmamak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kredi Kartları

On yıldır kullanıyorum bankalar bu tür müşterileri sevmezler ama hiç faiz ödemedim bilinçli kullanırsan iyi, hesabını bilmiyenler kesinlikle kullanmasın aile facialarına sebep olabilirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6 yıldır düzenli kullanıyorum aşırıya kaçmadan ödemelerimi ayarlıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır kulanmıyorum işim ilmaz kartla
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

ben 93 yılından beri kullanıyorum çokta memnunum..fakat aşırıya kaçmadan dikkatli kullanmak lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn kredi kartı kullanmıyorum

kullanmıyorum kullanılmasınıda tavsiye etmem kullanmadığım halde kart parası geldi kartı kapattırdım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet kullanıyorum kredi kartı iki yüzlü bir şeydir ya cebindeki dost yada cebindeki düşman ama bunu tamamen kullanıcının kendisi belirler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kredi kartı

kullanmayı hiç düşünmedim kullanmamda atalarımızın da dediği gibi ayağımı yorgana göre uzatırım cebime göre hesabımı yaparım ağrımayan başımı ağrıtmam keyfime bakarım saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende kullanıyorum bende 5 bankanın kredi kartları var bu gidişlede hepsini iptal edecem bana dün gelen bir bankanın extre kredi kartına 30 ytl kart yıllık kart parası yuzunden iptal ettim daha önceki senelerde 10 ytl geliyordu hadi önemli değil veriyordum ancak baktım bu öcreti 3e katlayınca hemen iptal ettirdim herkes ekstresini kontrol etsin her yıl mutlaka bu öcret alınıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilinçli kulanımda çok ama taksit vadeleri çok yüksey yani 15 ay veya 20 ay vatandaş bu taksitler bitene kadar başka hiçbir yere harcama yapamıyor bu sebeblede kimseye tavsiye etmiyorum saygılar arkadaşlar

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri