Bende Kullanmiyorum Bence ArkadaŞlar Şahsİ Fİkrİm Al GÜlÜm Ver GÜlÜm Bence Param Varsa Kullanarim Yok Oturup Susarim Herkeze Tavsİyem Kredİ Karti Kullanmasalar İyİ Banka Sİzİn Üzerİnİzden Çok Para Kazaniyorlar.............
Teşekkur: 0
Evet Kullanıyorum
Hayır Kullanmıyorum
Bende Kullanmiyorum Bence ArkadaŞlar Şahsİ Fİkrİm Al GÜlÜm Ver GÜlÜm Bence Param Varsa Kullanarim Yok Oturup Susarim Herkeze Tavsİyem Kredİ Karti Kullanmasalar İyİ Banka Sİzİn Üzerİnİzden Çok Para Kazaniyorlar.............
Kullanmıyorum..Fakat doğru kullanıldığında faydaları olduğunu biliyorum..Doğru kullanabilen kişi sayısı ne kadardır o tartışılır..
yaşım tutmuyor kullanmaya![]()
kredı kartım olmadı kullananada kızmam yalnız tv lerde goruyoruz aıleler hep magdur oluyor sonra bosanmaya kadar gıdıyorlar bankalar zaten gununde odeyenlere vermıyorlar senın gecıkmenı beklıyorlar ondan dolayıda faızı artıyor bence kulananlar daha dıkkat etmelı sevgılerımle
bende ikitana var sadece taksidli alışverişlerde kullanıyorum onun haricinde kullanmıyuorum faydasınıda görüyorum gecen ekstırede 30 ytl kart parası cıkınca canım sıkıldı iptal ettirecektim taksitli alışverişim olduğu icin vazgectim ama birdaha 30 ytl isterlerse iptal ettireceğim
slm arkadaş bizde 4 yıldır kredi kartı kullanıyoruz kredi kartı eger dogru yerder kullanılırsa iyi bişey ama hiç ödenmicek gibi kullanılırsa çok kötü bişey kredi kaetını alanlar genelde sanıyoki sanki hiç geri ödemiyecem ama fatura geldigi zmanda lanet ediyolar bide3 diyolar kredi kartı kötü bişey diye aslında herşey dogru yerde kullkanmaya bglıu ogru kullanırsan kurtarıcı olur yanlış kullanırsan sonun olur iyi ginler dilerim![]()
![]()
15 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım toplam harcamam maaşımdan otamatik kesilir tercihen taksitli alışwerişte kullanmıyorum birden fazla kart kullanmmamlı
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
evet kullanıyorum ilk kredi kartını kullanmaya başladığımda 16 yaşında idim ek kart olarak kullanıyordum şimdi ise adıma kayıtlı 9 banka kartı var hepsini de işim gereği faal kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım ALLAH ta yaşatmasın hesabını bilerek gittin mi avantajı büyük
mesela 3 yaşında oğlum var bugune kadar bebek bezine para vermedim yok bonus para yok cip para derken alıyorum beleş bez
kullanıyorum bilinçli kullanmak gerekir hatırlatırım. iyi tarafı çok, kötü tarafı daha çok. saygılar.
Şuan kullanmıyomurum ama yakında olabilir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri