Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
302. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kullanıyorum

208 68.87%
  • Hayır Kullanmıyorum

94 31.13%
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kullanıyorum ilk kredi kartını kullanmaya başladığımda 16 yaşında idim ek kart olarak kullanıyordum şimdi ise adıma kayıtlı 9 banka kartı var hepsini de işim gereği faal kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım ALLAH ta yaşatmasın hesabını bilerek gittin mi avantajı büyük

mesela 3 yaşında oğlum var bugune kadar bebek bezine para vermedim yok bonus para yok cip para derken alıyorum beleş bez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanıyorum bilinçli kullanmak gerekir hatırlatırım. iyi tarafı çok, kötü tarafı daha çok. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuan kullanmıyomurum ama yakında olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanmıyorum. kullanan arkadaşlara başarılardiliyorum.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 14 milyon kişinin kredi kartı maduru bir ülkedeyiz demekki bu kredi kartı bizim ülkemize göre degil nedeni ise 35 bankanın 70 milyon vatandaştan daha önemli olması çevrede böyle bir soru sordunuzmu nerdeyse vatandaş kendini parçalamakta şu bir gerçek %20 suçlu bu yüzden ülkemizin bunu başımızdakilerin her şeyden önce göze alması gereken büyük bir sorun allah vatandaşa kolaylık versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ödeyemeyecek kadar kullanırsan bankalar çöker üzerine.
    paran kadar kullanırsan avantajlarını görürsün. Ne elektrik ne su nede başka bir fatura için bir yerlere gidip kuyrukta uzunca süreler bekleyip para yatırıyorum. Maaş karta yatıyor. yatan paradanda faturalar otomatik ödeniyor. kalan için mutfak harcaması yine kartla oluyor. yani akıllı kullanırsan güzel. ama dediğim gibi açılırsan BOĞULURSUN....Bankalar boğar adamı... (Bu arada ben 1991 yılından beri kullanıyorum. sorun yok... 2-3 yıllık kullanıcı değilim) tavsiyem:Ne oluırsa olsun gecikmeye girme. malını sat altınını sat harç borç al ama gecikmeye girme.. tek tavsiye bu. buna göre kullan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kredi kartı kullanıyorum.Çok ta Memnunum.Bilinçli kullandığım için her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kullanmıyorum. kullanan arkadaşlara başarılardiliyorum.:45:
    kullanan arkadaşlar deyil yarışmacı arkadaşlara başarılar diyecektin.

aslında bende kullanıyorum.bi anlamda zorunlu kalıyoruz.doğru şekilde kullanıldığı zaman bence çok iyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

iyi.düşünülmüş.sistem.yalnız.insanların.tetbirsiz.harcamaları.sonucu.kötü.sonuçlar.ortaya.çıkıyor.cinnet.intihar.gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 07SARAY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullanan arkadaşlar deyil yarışmacı arkadaşlara başarılar diyecektin.

aslında bende kullanıyorum.bi anlamda zorunlu kalıyoruz.doğru şekilde kullanıldığı zaman bence çok iyi.
    doğru diyosun ama kullanan arkadaşların hepsi zaten birer yarışmacı değilmi. seninde bir gün hesap özetini görürüz...

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri